Şimdi Ara

Acaba D-smart izleyebilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar.SkyStar Tv kartım var.Acaba bununla Bilg.sayarımda(Notebok) D-smart izleyebelirmiyim.Bu konuda bilgisi olanlardan destek bekliyorum.teşekkürler.

• İzleyemezsin!

Bahsettiğin ücretsiz olarak bu işi halletmekse ki ben öyle anlıyorum bu olanaksız. Digitürktede olduğu gibi. Ama modülünü alırsan tv kartına bağlantısıyla halledebileceğin aparatlar mevcut.
  • öncelikle konuyayla ilgiendiğiniz için teşekkurler benım sorum konunun maliyet yönü ile ilgili değil teknik yönü ile ilgili anlaşılan d-smart için receive aldığımı varsayayalım skystar ekran kartımda olduğuna göre ne yapmalıyım ? aparat demişsiniz konuyu bıraz acarmısınız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: h_6666

öncelikle konuyayla ilgiendiğiniz için teşekkurler benım sorum konunun maliyet yönü ile ilgili değil teknik yönü ile ilgili anlaşılan d-smart için receive aldığımı varsayayalım skystar ekran kartımda olduğuna göre ne yapmalıyım ? aparat demişsiniz konuyu bıraz acarmısınız...

Yanlış bilgi vermek istemem. Bildiğim kadarıyla açıklayayım.

D-Smart eğer modül satıyosa Digiturk gibi. Digiturkte kart olduğunu biliyorum ama d-smart sanırım receivera gömülü olarak veriyor. Yani kart olarak değil. Kart olarak satışı varsa Tv kartına takılan ufak bi reader parça ile sorunu halledebiliyosun. Receiverdaki kart takılan bölümün görevini üstlenen bi parça. Elektronikçilerde fln var. Ama eğer kart vermiyor illede receiver alıcan diyosa receiverdan bağlantı kurma olayıda var. Ama benim pekbi bilgim yok o konuda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.