Şimdi Ara

Acaba Doğru Karar Mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben 3 kırmızı görüpte sonra servise verilip yaptırılıp ( hatta servis dedigim yer endem elektronik ) sonrasında 1,5 sene kullanan kişi tanıyorum, hatta bu arkadaşın makinesi bu hafta içi 1,5 sene aradan sonra tekrar 3 kırmızı ışık verdi, arkadaş busefer havluya sardı makineyi yarım saat öyle bekledi sonra havludan çıkarıp biraz havalandırdı açtı şuan makine çalişiyo ama tabi fazla gidecegini sanmıyorum, makinenin yolu atik elektronik gibi görünüyo, olmazsada artık yenisini alır :)
  • gözünle görüp o tecrübeyi kendin yaşaman lazım.bizim dememizle karar olmaz. bi tane al keyfine bak.

zaten üfleyerek yemeği de teccrübe etmiş oluyosun.
  • Arkadaşlar sonunda gidip aldım 2 gündür paşa paşa oynuyorum 3 saat snra bırakıorm zaten aynen söylediiniz gibi üfleyerek yemeği de öğreniorm yanlız aldıktan sonra farkettim aldığım tüm oyunlar ya FPS yada 3rd person bi tane spor neyim yok bende dedim internetten indireyim demoyu ama wireless Network Adapter mı ne ondan almamışm bikaç kişiye sordum torrent le indir dediler ama site bulamıyorum bildiğiniz bol seeder lı bi site var mı PES 2008 demosunu indiricem
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.