Merhaba, Ben bir harici harddisk aldım. Bilgisayarıma taktığımda usb leri yaktı ve bilgisayarımın arkasındaki usb ler artık çalışmıyor. Önde 2 tane olan usb girişlerini kullanıyorum usb çoğaltıcıyla vs. Ethernet girişide usb lerle birleşik. Acaba ethernet te bozulmuşmudur ? Şuanda 3g internet kullanıyorum yakın bir zamanda ttnet bağlatıcam. Eğer eternette bozulmuşsa ona göre önlemler alıcam.
Yardımlar için şimdiden teşekkürler.
sanmıyorum usb ıle onun baglantılarının pek alakası yok ethernet gırışı calısacaktır...
Peki teşekkürler, elimde modem yok ethernetin çalışıp çalışmadığını test etme yöntemi varmıdır acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: SainTx
Peki teşekkürler, elimde modem yok ethernetin çalışıp çalışmadığını test etme yöntemi varmıdır acaba ?
malesef modem lazım sana
quote:
Orijinalden alıntı: SainTx
Selam Ethernet kartını test etmek için modeme gerek yok kardeş. 2 bilgisayar test etmek için yeterlidir. Bir Croos kablo ile bilgisayarlar arasında veri alış verişi yapabiliyorsanız sorun yok demektir.
Veya bir HUB aracılığıyla normal Ethernet kablolarını bağlayarak bu testi gerçekleştirebilirsiniz.
Şayet çalışmıyor ve bu masaüstü bilgisayarsa, 10-20 TL arası bir Ethernet kartı alarak işinizi görebilirsiniz. Kolay gelsin..
Arkadaşlar arkadaşın modemi aldım taktım. Yerel ağ bağlantısını gördü , modemin arayüzüne vs. bağlandım çalışıyor sanırım ethernetim :) Evde internet çekili olmadığı için test edemiyorum interneti takibi. Teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme