evt ben knight in sitesine girdim ve pass imi unuttum dıyelım gızlı sorumu bılıyorum ! ama gırdıgımde yanlis oldugunu soyluyor bi kac arkdasim a soledım onlar da gizli sorusunu bılıyorlar ama sifre degıstıremediler neden ? bi sorun mu warr anlayamadım :S kafayı yıyorum burda aklıma sıtenın hacklı oldugu geldı bunlar dogrumu ? hala anlamıs deılım bana yardım edermısınız bu konu hakkında ?
5 kişi okumus 1 kişi de mi bılmıyor anlamis deilim ya
sorun büyük küçük karakterlede eğer gizli sorunuzda türkçe karakterler varsa onların ingilizce türevlerini yazın i leri küçük yazın falan gibi öyle olur
tskkur ler deneyecegim ama olmassaaa
arklar sorun mozilla kullanmammiş ie de denedim we basarili oldum neden se mozilla bu sıralar delirdi cunku bu sıteye giris yapamıyorum mozilladan sadece ie de giris yapabılıyorum yardımın ıcın saol @azuredragon
sorun değil yardımcı olabildiysem sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: azuredragon
sorun büyük küçük karakterlede eğer gizli sorunuzda türkçe karakterler varsa onların ingilizce türevlerini yazın i leri küçük yazın falan gibi öyle olur
evet büyük yazman lazım...
arada bir oluyo öyle bie iki gün sonra dene
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme