Şimdi Ara

Academia: School Simulator İstek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
1.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 Eylülde çıkacak olan Academia: School Simulator Yapımcı ile görüşüp Resmi Türkçe yama Yapan bir Grup çıkar mı ? aynı prison architect Okul versiyonu Sadece :D
    http://store.steampowered.com/app/672630/Academia__School_Simulator/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkaanck -- 5 Eylül 2017; 17:31:27 >

• Mesaj atayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan1216

Mesaj atayım.

İnş Güzel Haberler ile gelirsiniz
    s
  • “Bu oyunu çeviren ekip ne güzel ekiptir, Bu oyunu alan oyuncu ne güzel oyuncudur”
  • Oyun güzel bişeye benziyo fiyat uygun olursa alınabilir severim bu tarz oyunları umarım Türkçe desteğide gelir :) Görev sistematiği varsa oyunda eğer Türkçe olması baya faydalı olcaktır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wrongday -- 8 Eylül 2017; 15:56:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrongday

Oyun güzel bişeye benziyo fiyat uygun olursa alınabilir severim bu tarz oyunları umarım Türkçe desteğide gelir :) Görev sistematiği varsa oyunda eğer Türkçe olması baya faydalı olcaktır :)

Oyun 5-6 saat önce erken erişime açıldı. Normal fiyatı 29 TL. Şuan %20 indirimli fiyatı 23 TL.
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun gayetgüzele benziyor videolarını izledim ama alıp almamak konusunda hala tereddütlerim var gibi siz oynadınız mı ? :) @Requizm
  • quote:

Hocam oyun gayetgüzele benziyor videolarını izledim ama alıp almamak konusunda hala tereddütlerim var gibi siz oynadınız mı ? :) @Requizm

prison architect Hiç oynadın mı bilmiyorum Sıfırdan Hapishane yapıyorsun Buda Onun Okul Yapımı ögrenciler ile ilgileniyorsun
  • quote:

Prison Arthitect oyna hocam öncelikle. O oyunu oynayan insan bunu da oynar.
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    Saati en çok olan oyunlarımdan birisi oyun :) O zaman alıyorum :D
  • Oyunun türkçe gameplay videosu burada mevcut, zaten sanıyorum ki henüz Türkiye de başka türkçe gameplay videosuda yok.

• Angriel kullanıcısına yanıt
    Hocam ingilizcem pek kuvvetli değil izledim videonuzu oldukça güzel oyun almak konusunda kararlıyım oyunda ağır bir ingilizce var mı yoksa rahatlıkla oynanır mı ? :)
  • Oyun kimin elinde varsa bana özelden mesaj atarsa dil dosyalarına bakmak isterim.
  • quote:

Hocam ingilizcem pek kuvvetli değil izledim videonuzu oldukça güzel oyun almak konusunda kararlıyım oyunda ağır bir ingilizce var mı yoksa rahatlıkla oynanır mı ? :)

İngilizcesi basit. Rahatlıkla oynanır.
  • Oyunun boyutu 34.5 mb. Şok oldum duyunca
    Dil dosyalarını buldum ancak ne değişiklik yapsam da bir şey değişmedi. Her türlü değiştirme yolunu denedim.

Mesela bir çeviriden 2 aynı kelime var. İlk kelime değiştirilmemesi gerekiyor çünkü o kelime eşyanın id'si gibi bir şey. Zaten yanında 0x'li kodlar yazıyor.
    Bazı çevirilerde ise 4-5 aynı kelime var. Bunların ilk kelimesi id, ikinci kelimesinde de 0x'li bir şeyler yazıyor. Ben 6-7 varyasyonlu çeviri denedim, hatta id'yi bile kurcaladım, belki değişiklik olduğunu görürüm diye. Hiçbir şey olmadı.

Çeviri Dosyası:https://yadi.sk/d/oCu_j3eF3MjmTV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 9 Eylül 2017; 13:20:6 >

• Resmi yama için kendileri ile iletişime geçtim.

Olumlu cevap gelirse bu küçük oyunu TR Game Studio ekibi olarak çevirebiliriz.

• a.tufekci01 A kullanıcısına yanıt
    Umarım yaması çıkar oyun oldukça başarılı açıkçası :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.tufekci01

Resmi yama için kendileri ile iletişime geçtim.

eger olumlu olursa şu 15 kadar almak isterim oyunu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkaanck

quote:

Orijinalden alıntı: a.tufekci01

Resmi yama için kendileri ile iletişime geçtim.

eger olumlu olursa şu 15 kadar almak isterim oyunu :D

Alıntıları Göster
    Şuanlık bir dönüş yok.Resmi olmaz ise yapacak bir şey şuan için yok.

Eğer sitemizde istek yaparsanız belki tool çıkar ve 2-3 güne çevirir paylaşırdım.
    Fakat şuan hiç bir belgeye sahip değilim.

• Arkadaşlar 5 gün önce, bu konuyu gördüğüm gibi resmi yama teklifimi attım. Hala geri dönüş yapılmadı, fakat ne zaman yapılacağı belli olmaz. Mesala ben bizim ekibin çevirsini bitirdiği oyun olan DECEIT resmi yama teklifini 4 ay önce attım fakat 2 hafta önce dönmüşlerdi. Yani biraz daha beklemekte yarar var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.