Arkadaşlar ben oyuna yeni başlicam forumdada yeniyim.Görüom academy ile 2 günde 40lvl oluom diosunuz.Bende o academy yi nası kullanabilirim???
akademisyen honor point kazanmak için seni kasarsa anca oyle olabilirsn girdigin akademinin sahibine baglı ama pek urasmıyorlar madem yeni başlıyosun level için değilde oyunu öğrenmek için oyna sonra yeni çar açarsn daha gzel olur yeni açtıysan kesin bi yanlıslık yaparsın çarın buildinde
quote:
Orjinalden alıntı: theagentzero
akademisyen honor point kazanmak için seni kasarsa anca oyle olabilirsn girdigin akademinin sahibine baglı ama pek urasmıyorlar madem yeni başlıyosun level için değilde oyunu öğrenmek için oyna sonra yeni çar açarsn daha gzel olur yeni açtıysan kesin bi yanlıslık yaparsın çarın buildinde
sağol
ewet arkadaşa katılıyorum bn sana bölüm söyliyeyim gel istersen seni yarın iyi bi kasarım
ok mu__?
ok hangi server??
oo şanslısın bak yine
quote:
Orjinalden alıntı: theagentzero
oo şanslısın bak yine
evt şanlıyım
imzamda yazıyor sen yeni başladığın için karar ver glavie mi ok mu kılıç mı
bizim grup var 15-20+ arası kasarız hep beraber
quote:
Orjinalden alıntı: majeste0990
imzamda yazıyor sen yeni başladığın için karar ver glavie mi ok mu kılıç mı
bizim grup var 15-20+ arası kasarız hep beraber
glavie
intmi strmi_?
yarın gelirim
str
15-20 level grup birbirini mi kasıyor güzeldi bu bi günde 15-20 levl yapıyroum ben. hilesiz ticketsiz.
majeste karar değiştirdim blade açtım adamımı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme