Şimdi Ara

Academy NEDİR NE İŞE YARAR <<Buyrun içeride (resimli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
28.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sol tıkladığıdma accumulated buff geliyo cumulated buff'a sol tıkladığımda kaç puan varsa ondan geri geri sayıyo bitincede hiçbirşey gelmiyor bana?
  • ben o cumulated buff ı göremiyom onu anlamadım acaba kurucualrda mı gözükmez
  • kırmızı olan buff , pointi geri sayarken kastığımız monster ın %10 daha fazla exp vermesini sağlar.
  • çok işe yarayan bir olay :)
  • tmm hepsini anladık gerçekten yaralı olmu buraya kadar.Ama birazda mezun oldugunda gelen pencerelerdeki dier seçenekler ne işe yarıyoer ondan bahsedebilirmisin?
  • Cevabını hiçbiryerde bulamadığım bir sorun var... Yardım edebilirseniz sevinirim.

Öğrenciyi aldık 1. levelda eğittik 32. level oldu diyelim. Sonra Academy'den kendisi çıktı size söylemeden. Siz yine Honor Point falan kazanıyormusunuz? Yada yanlışlıkla çıktı diyelim o yine xp kazanıyor mu? Yoksa o kadar kasmanın hepsi boşa mı gidiyor?
  • emeğe saygı güzel olmuş
  • ben akademiye girdim, o cumulated buff çıktı 4239 oldu, ben stall açtım, yani pcyi açık bırakçam o durmaz mı? ayrıca bitince nolcak? tşk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoSeKu3 -- 17 Ağustos 2007; 1:06:04 >
  • Saol EYw
  • quote:

Orjinalden alıntı: feversea

tesekkurler
    Hz. Mevlana'nin bir sozu vardir;
    "Ne kadar anlatirsan anlat ve ne kadar bilirsen bil, senin bildigin karsidakinin anladigi kadardir"

Çok doğru söz
  • paylaşım içn saol:)
    PayPaL_Tr
    LwL:32 int spear$sword

http://img104.imageshack.us/my.php?image=sro2008021617090933ju1.jpg
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.