Şimdi Ara

açarken bu hatayı veriyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: TheKinQ

quote:

Orjinalden alıntı: JrChesta

quote:

quote:

Firewall yazıyo.+Bendede aynı hata vardı kapadım geçdi.Emin konuşma yani.

Belki sadece sen firewall ı açık unuttuğun için öyle olmuştur... sonuçta, gunz u açarken izin istiyo zaten.. geç dersen firewall izin veriyo.. basit birşey bu... buna rağmen hata alıyolarsa bu modemden olmaz diye düşünüyorm.. ki 90% client bazlı bi bug o. Emin olmadım mutlusundur :P

Senin emin olup olmaman beni neden mutlu etsinki?Kendini fazla önemli sanma.
    Oyuna girerken windows firewall ı sorar haklısın.Modemde firewall ı olanların aklına modemin firewall ını kapatmak gelmez bile.Bir çoğunun modemdeki firewall dan haberi bile olmaz.
    Ben kapattımda halloldu.Tecrübelerimden konuşuyorum yani.

Onu kapattığında, PC netten gelicek tehlikelere açık olur.. Client bugunu düzeltilmesi ve oyunun düzgün kurulması için değmez diye düşünüyorum sonuçta..
    Ayrıca kişiler kotalarını kendileri ayarlar, bunlara kotanı harcamak olmasın vs. demek bize düşmez. Biz burda yardım etmeye çalışırız.. ben KESİN bi çözüm sundum, kotası gider belki ama 99% sorun ortadan kalkıcaktır.. Senin çözümünse firewall ı kapattırabilir ama internetten alışveriş yaparken bu daha büyük hasarlara yol açabilicek bi harekettir.

Şimdi, onu bunu geçelim, adamın kotalı mı değil mi olduğunu bile bilmiyoruz ki kota konusunda kapışalım.. + kotalı bile olsa, 200 MB maddi durumlarını göçertmez kanımca.

Firewall ı internetini korumak için kullanıyorsan pc den çakmıyorsun.
    Bazı modemlerin firewall'ları hiç yok o zaman onlar paso virüsmü yiyo?Hayır
    İnternet koruyucu bir sürü program var.Yada spy temizleyici.Kur bi anti virüs firewall sorununu hallet.
    Antivirüs programının toplam boyutu max. 30mb olur.Crackdi oydu buydu 35mb diyelim.
    200 le karşılaştırılamaz...
    +
    Belki göçertmez ama ailesinden laf yiyebilir?Bir sürü olasılık var saydırma bunları bana burda.Firewall ı denesin olmazsa o clienti indirsin kapa konuyu burda uzatma

• Bu kadar konuşmanın üzerine tam anlamda bi çözüm sunduğunuz söylenemez ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheQurD

Bu kadar konuşmanın üzerine tam anlamda bi çözüm sunduğunuz söylenemez ..

Client'i indir oyun çalışsın.. Daha açık ne çözümü bekliyosun? Belki okumadan yorum olsun diye yazmışsındır...

Onun dışında artık bişey demiyorum Firewall'ı olmayan modemleri biliyoruz ne kadar güvenli olduklarını.. O yüzden zaten bir dolu insan internetten alışveriş ederken soyuluyo vs vs.
  • Firewall ı olmayan modemler piyasada çok.Soyulmayıda görmüş değilim.Firewall ı olmayan kullanıcılar genelde anti spy yada internet security programları kullanıyorlar anti virüslerinin yanı sıra.
    Yada bir çoğu internet security bariyeri içinde olan virüs programlarını kullanıyor.Nod32,norton vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9E066D474 -- 1 Kasım 2008; 18:17:45 >
  • quote:

Firewall ı olmayan modemler piyasada çok.Soyulmayıda görmüş değilim.Firewall ı olmayan kullanıcılar genelde anti spy yada internet security programları kullanıyorlar anti virüslerinin yanı sıra.
    Yada bir çoğu internet security bariyeri içinde olan virüs programlarını kullanıyor.Nod32,norton vs...

Onlar anti hack değil işte.. en azından çoğu.. + Sen internetten alışveriş mi yapıyosunda soyulcan? Paypal'ında en fazla ne kadar para gördün? adamlar senin 50$ ını mı calcak?
  • quote:

quote:

Firewall ı olmayan modemler piyasada çok.Soyulmayıda görmüş değilim.Firewall ı olmayan kullanıcılar genelde anti spy yada internet security programları kullanıyorlar anti virüslerinin yanı sıra.

Onlar anti hack değil işte.. en azından çoğu.. + Sen internetten alışveriş mi yapıyosunda soyulcan? Paypal'ında en fazla ne kadar para gördün? adamlar senin 50$ ını mı calcak?

Ne kadar saçmalıyorsun ya.Adam gunz oynuyor firewall sorununu bilmiyor firewal ı ortadan kaldırınca soyulucakmı?Adam firewall ı bilmiyor paypal'ında yüklü miktarda para olan adam firewall ı bilmezmi?Bilmezsen parasını sokakda bi kutuda saklasın aynı şey olur.
    +
    Sen norton'un internet securitysi anti hack diil diyorsan git atla derim.Norton ve ya kaysber'in internet security okdr yüksekki bir çok online oyunun exelerinde serverın dedicated'i ile bağlantı kuruyor diye exe'yi engelliyor...

• quote:

quote:

quote:

Ne kadar saçmalıyorsun ya.Adam gunz oynuyor firewall sorununu bilmiyor firewal ı ortadan kaldırınca soyulucakmı?Adam firewall ı bilmiyor paypal'ında yüklü miktarda para olan adam firewall ı bilmezmi?Bilmezsen parasını sokakda bi kutuda saklasın aynı şey olur.
    +
    Sen norton'un internet securitysi anti hack diil diyorsan git atla derim.Norton ve ya kaysber'in internet security okdr yüksekki bir çok online oyunun exelerinde serverın dedicated'i ile bağlantı kuruyor diye exe'yi engelliyor...

Exe engellemek le hacker engellemek arasında ucurum var Her neyse mami, fazla uzattık, sen haklısın.. ama O sorun Firewall'dan olmuyo (90%) ama genede arkadaşın kendi kararıdır indirir ya da indirmez

bunu yargılamakta bize düşmez diyorum konu kapansın

• Sen anlarsın onu ama virüs programı anlayamaz işde.
    Sonuçda oyunun exe.sindede aynı hatayı verir hack dede aynı hatayı verir.
    Firewall sorunu firewall'dan kaynaklanmıyorsa bende bişi bilmiyorum.3-4 Kişi başımıza geldi yoksa ben nerden biliyim firewall'ın ne olduğunu,yada nasıl çözüleceğini...
    Tamam kapansın konu...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.