Şimdi Ara

acayip anlamadim!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • acayip bi durumla karşi karşiyayım srobotla ilk defa oyuna gircektim güncel bi siteden botu clienti felan indirdim virus felan bisi yoktu botu çaliştirdim crediler felan derken oyuna girdim sonra ID PSW yazdim enter in ustune bisi koydum içeri gittim 4 saat sonre geldim sonra bi baktim 2 charda ortalarda yok yaklaşik 2 dk kafamı kaşir vaziyette kaldigimi hissetim charlar silinmis allahtan biri 25 dieri 43 tüde önemli bisi dedildi ama emek işte bunun bi açıkmasii olabilirmi yani entere basili tutum diye

• quote:

Orjinalden alıntı: Agamemnonizmir

acayip bi durumla karşi karşiyayım srobotla ilk defa oyuna gircektim güncel bi siteden botu clienti felan indirdim virus felan bisi yoktu botu çaliştirdim crediler felan derken oyuna girdim sonra ID PSW yazdim enter in ustune bisi koydum içeri gittim 4 saat sonre geldim sonra bi baktim 2 charda ortalarda yok yaklaşik 2 dk kafamı kaşir vaziyette kaldigimi hissetim charlar silinmis allahtan biri 25 dieri 43 tüde önemli bisi dedildi ama emek işte bunun bi açıkmasii olabilirmi yani entere basili tutum diye

ilk önce bir sakin ol merak etme charlarına bişey olmadı sen entera sürekli basılı tuttuğun için oyuna girdiğinde charların bugta kalmış yani bu bi nevi joymaxin aldığı bir önlem ayrıca oyuna girdiğinde charın gözükmesini istiyorsan 4-5 sn. aralıkla deneyebilen oto enter prog.ları var onlarla birlikte oyuna girdiğin zmn charların gözükecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maveran -- 27 Haziran 2009; 22:22:23 >

• oyuna girme anında enter basılı olursa buga giryor ve iskeledeki charlar yokmuş gibi görünüyor
  • iyiki charların 100 lvl falan değildi. o zmaan kalbin dururdu herhalde :))
  • tam girdiği sırada ekran karardığı sırada enter a bastığı için char ların oyunda gözükmüyo çıkıp tekrar gir oto enter programları falan war onlarla gir 5 sn de bir tıklamaya ayarla bişey olmaz
  • teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.