Şimdi Ara

Acayip Hikayeler | Star TV (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
1
Favori
11.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Robb_Stark

Son bölümle ilgili olarak sorum var. Cuma günü diziyi izliyordum. Adam kadının yorganını açtığı ve kadının ikizilye karşılaştığı sırada elektirkler kesildi. Sonu nasıldı merak ediyorum.

internet sitelerinden izleyebilirsin.

Ben okanla çatıştığı için öyle yapıyorum
  • Yarınki bölümün çizgi romanını okumuştum ve çok beğenmiştim.
  • Yalnız şu an berbat..
  • fazla acayip. Hikayeyi çözen biri ozet olarak anlatabilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dorukkan

fazla acayip. Hikayeyi çözen biri ozet olarak anlatabilirmi

Polis kadın da yetenek transfercisi cocugu öldürüyor çünkü onla aynı yeteneğe sahip.
    Yetenek transferinin insanları katil yaptıgını gösteriyor ve herkesin olduğu gibi kabul edilmesi gerektişgini söylüyor

saçma bir bölümdü..
  • sağol.bencede güzel değildı.birde dikkat ederseniz herkes aynı kıyafetı gıyıyordu.basrol oyuncuları dısında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünkü bölümü beğenmedim.Bu arada geçen Galip Tekin Ntv'de konuktu.Acayip Hikayeler'i 13 bölüm çekmişler.13 bölüm bitince uzun bir dizi olarak başlatmayı planlıyorlarmış.
  • son bölümdeki polis istasyonu,kıyafetler falan böyle bi fringe havası sezdim anlık bilmiyorum bence güzel yaratıcı bir hikayeydi.Şahsen dizinin destek görüp devam etmesini çok istiyorum.Klasik türk dizisi mantıından uzaklaşan bi iki diziden biri....
  • Ben aksine bölümü beğendim.Kurgu güzeldi,iyi ilerliyor hikayeler.
  • cem özerli bölüm komediydi.sonradan iyice bilimkurgu oldu :D çok iyi gidiyor ama.yarım saat sürmesi sıkmıyor adamı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behappy*

quote:

Polis kadın da yetenek transfercisi cocugu öldürüyor çünkü onla aynı yeteneğe sahip.
    Yetenek transferinin insanları katil yaptıgını gösteriyor ve herkesin olduğu gibi kabul edilmesi gerektişgini söylüyor

saçma bir bölümdü..

Saçma olan senin anlatışın.

Yetenek transferi insandaki psikolojik hastalıkları da taşıyor.Canilik eşcinsellik gibi.
    Saçma da değildi ayrıca hikayeyi 3-4 ay önce kitapda okumuştum ve çok beğenmiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: scylla_des

quote:

quote:

saçma bir bölümdü..

Yetenek transferi insandaki psikolojik hastalıkları da taşıyor.Canilik eşcinsellik gibi.
    Saçma da değildi ayrıca hikayeyi 3-4 ay önce kitapda okumuştum ve çok beğenmiştim

Hikayeyi ekrana iyi yansıtamamışlar.

• Levent Üzümcü'nün olduğu bölüme rastladım geçenlerde.Hoşuma gitti.Birdahaki haftaya bakacağım.
  • dün akşamki 3.böülm müydü 1.ciyi izledim sonrası dün rast geldi takip edilesi
    böyle cekimler cok iyi geldi senaryoya katıyo insanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ungood20

dün akşamki 3.böülm müydü 1.ciyi izledim sonrası dün rast geldi takip edilesi
    böyle cekimler cok iyi geldi senaryoya katıyo insanı.

son bölüm 7. bölümdü.

bu hikayeyi bende çok beğenmedim. hepsi farklı hikayeler olduğu için hepsinin aynı kalitede olması beklenemez zaten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: scylla_des

quote:

quote:

saçma bir bölümdü..

Hikayeyi ekrana iyi yansıtamamışlar.

Sana göre böyle.

Bana göre gayet iyiydi.

• Beyler 3. bölümden sonrasını izleyemedim. Bölümler nasıldı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaptanCe

Beyler 3. bölümden sonrasını izleyemedim. Bölümler nasıldı ?

6'ya kadar çakıldı, 6. bölüm 1. bölümden de iyiydi son bölüm eh işte dedirtti ama 6. bölüme kadar bana göre sürekli bir düşüş vardı.
  • "Acayip Hikayeler bundan sonra Pazar akşamları 00.00'da Star'da!" Olacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onea54 -- 30 Mayıs 2012; 16:57:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

quote:

Orijinalden alıntı: KaptanCe

Beyler 3. bölümden sonrasını izleyemedim. Bölümler nasıldı ?

6'ya kadar çakıldı, 6. bölüm 1. bölümden de iyiydi son bölüm eh işte dedirtti ama 6. bölüme kadar bana göre sürekli bir düşüş vardı.

Ne bekliyordun yani adamlar her zaman en iyisini yapamazlar bence hepsi güzeldi , düşünceyi anlamazsan tabi düştü dersin ama bu zamandaki dizilere nazaran gerçekten güzel bi yapım olmuş.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.