Bildirim
Acayip Hikayeler | Star TV (14. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Beyler geri kalan bölümleri de gece 2-4 arası seyredicem, tavsiye var mı özellikle ? -
quote:
Orijinalden alıntı: jovanovic
Beyler geri kalan bölümleri de gece 2-4 arası seyredicem, tavsiye var mı özellikle ?
Benim en beğendiklerim bunlar, bunlar dışındakileri sevmedim;
1-3-6-7-8-10 bunlar güzeldi... -
Fark ettiniz mi bilmiyorum ama 1 bölüm güzel 1 bölüm kötü oluyor.Mesela geçen hafta güzeldi bakalım bu hafta yine kötü mü olacak.. -
en güzel bölüm bu yetenek transferi yapılan bölümüydü bence -
İngiltere - İtalya maçı olduğu için yarım yamalak izleyebildim.Ama fena değildi. -
1.Bölümden itibaren izlemeyi düşünüyorum tavsiye edermisiniz.Bide bölümlerin bir biri ile alakası varmı? -
@D-dokuzyüz
bölümlerin birbiriyle alakası yok.İzlemenizi tavsiye ederim.Hem kısa süreli bölümler hem de dün ki bölümle beraber 11 bölüm 1 sezon.Diğer türk dizilerinin arasından rahatlıkla sıyrıldığını söyleyebilirim.Ha sevilir sevilmez orasını bilmem
bu arada sezon finali ni ben çok beğendim.Hikaye gerçekten acayipti.Tam psikopat tipler oynamışzaten hayko başlı başına yetiyor.Ahkamlarıyla.Belki de son bölüm diye bilmiyorum ama sansürün dibine vurmamışlar bu sefer.Yine boğaz kesme gibi yerler karikatür ama diğer sahnelerdeki kanlar sansürlü değil çok.
-
benim hoşuma gitti bu bölü. Sezon finaline yakışır bi bölümdü en azından
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bu bölüm saçmaydı -
internette çizgi romanlarını bulabilceğim bir yer var mı? -
Bizden adam olmaz, film çekmeyi bile bilmiyoruz.
Galip tekin hollywood olacaktı dünyaca ünlü olurdu
alın çizgi romanlarını okuyun bin kat daha iyi. -
sezon finali biraz diğer bölümlere göre zayıf gibi geldi bana -
quote:
Orijinalden alıntı: İnsan Evladı
bu bölüm saçmaydı
Mantık aramamak lazım sonuçta fantastik temelli acayip hikayeler.Bilimsel bir kaygıyla çekilmiyor ki dizi
şahsen diğer türk dizilerine baktıkça bu diziyi daha çok seviyorum. -
Bu "Şanssız" bölümü 10 numara olmuş yemin ediyorum. Ulan bunca sene her şeyden kurtul sen, git salaklık yapıp BBG evine gir. -
http://www.acayiphikayeler.com/ dizinin sitesinde yayınlanan bölümlerin çizgi roman hali varmış indirdim hemen. birde diğer hikayeleri bulsam süper olacak bir röportajda 600e yakın hikaye var demiş galip tekin. -
Geçen gün tesadüfen denk geldi Özlem Tekin fakan vardı bunlar yastıkla mastıkla şakalaşırken bi ara başımı eğmiştim başımı tekrar kaldırdığımda bi baktım birbirlerini doğramaya çalışıyorlar falan noluyo lan dedim ilginçti -
2. bölüm de mesela pek hoşuma gitmedi yani... 1. bölümü ona göre çok iyi buldum... Bakalım gece devam ediyorum seyretmeye, her gün 1 bölüm... -
Program mı dizi mi artık neyse bilmiyorum ama çok saçma bir şey -
quote:
Orijinalden alıntı: Emre Aksu
Program mı dizi mi artık neyse bilmiyorum ama çok saçma bir şey
Galip tekin'in çizgi öykülerinin dizileştirilmiş hali.Saçmaysa izleme.Galip Tekin Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi karikatüristlerden.Hem acayip hikayeleri izliyorum hem de tuhaf hikayelerin 3 cildi de var ve hiç de "saçma bir şey" değil.
Beğenmiyorsan izlememekten özgürsün.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X