İlk 2 bölüme göre sönüktü ama Cem Özer çok iyi oynamış
Gene süper bi bölümdü.Ne bakıyon la benim karıya orda koptum ben
Fena değildi son bölüm. Diğer ikisinin yanında sönüktü biraz.
giderek geriye gidiyo sanki bölümler , yine de iyidir
Bu bölüm hem saçma hem de sıkıcydı. Ama bir sonraki bölüm güzele benziyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Buna basınca noluyo ?
Bu bölüm hem saçma hem de sıkıcydı. Ama bir sonraki bölüm güzele benziyor.
Bence çok incelikle düşünülmüş bir bölümdü. En azından geçen hafta gibi rüya çıkmadı.
bu bölümü izleyemedim oyuncular kimlerdi
Irmak Ünal, Kaan Urgancıoğlu vardı.
Bölümle ilgili yorumsa;büyücü inanılmaz varoluşcu cıktı tam bir Platon savunucusu cıktı kadın. Bölüme gelince aşırı iyi değil ama türk dizilerine göre yine çok iyiydi
Yabancı Diziler bölümüne kim taşıdı bu başlığı? Yerli Diziler bölümünde olması gerekiyordu.
Bu bölüm klasik türk filmlerindeki olayı almış resmen.
Bebeğe ne yaparsan ona da o olacak falan... Başta yanan kadın ve erkeği gösterdiklerinde ve kızın büyücüye gittiği anda anlaşılıyor her şey.
Tamer Karadağlı var haftaya, nasıl bir bölüm olacak bakalım...
o kadar güzel bi bölüm değildi ama yeni fragman güzel gözüküyo bakalım nasıl olcak
Fena değildi bölüm ilk bölümde Haluk Bilginer gibi bir oyuncu olunca diğer bölümler sönükmüş gibi geliyor ama gayet iyi
1. bölüm çok iyi olduğundan diğer bölümlerde de öyle bekliyo insan ister istemez , bu bölüm de iyiydi yine , en azından sonu 3. bölüm gibi değildi
Helal olsun Star Tv
Güzeldi bölüm. Şimdi ilk bölüm bomba olunca beklenti artıyor tabi ama yinede iyiydi. Sonu biraz baştan belliydi . Ayrıca Irmak Ünal'ın o çemçik ağzı diziye ayrı bi hava katmış.
ben diziyi çok beğendim. üç bölümde de harika oyuncular kullanmışlar. hikayeler de çok güzel kurgulanmış. çerez niyetine giden dizimiz oldu en sonunda; kısa, boğmayan, anlamlı.
güzel gidiyor bence.adamı ters köşe yapıyor sonları.
dizi biterken çalan şarkıyı bilen varmı
İlk kez dün Hayko Cepkin'in sunduğu bölümü izlemiştim hoşuma gitmedi.
Son bölümü şimdi izledim Haluk Bilginer den sonra diğerlerinin oyunculukları pek sarmıyor ama görmek istediğim bölümler bunlar çünkü adı Acayip Hikayeler umarım ilerde supernatural a bağlarlar böyle şeytan,cin,vampir falan :D