Şimdi Ara

Acayip korktum... kendime çeki düzen vermem lazım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilmiyorum kimin günahına girdim ama, tam işler düzelecek derken tokat gibi darbe yiyorum.

Aynısı yaklaşık 4 sene önce tekrar olmuştu.

Bunu Allah tarafından gönderilen mesaj olarak yorumlamalıyım galiba. Geçen sefer paçayı ucuz kurtarmıştım, bu seferkinde ise kurtarabildim mi onu bile bilmiyorum. Tüm arkadaş çevreme rezil olabilirim.

Bunu mesaj olarak yorumlayıp hayatıma çeki düzen vermem lazım. Allah inşallah bu sefer de verdiyse 3. bir şansı vermiş olacak çünkü, artık ben de gerekeni yapmalıyım.

Olay kirli çamaşırların ortaya dökülmesiyle alakalı bir durum. İnşallah bu sefer de sorun çıkmaz, o kadar tırsıyorum ki anlatamam.

Kendime çeki düzen verme zamanı geldi galiba.

• Şefkat tokatları insanları intibaha getirir ve uyandırır. Cenab-ı Hak bizlere de uyanmayı nasip etsin inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

Şefkat tokatları insanları intibaha getirir ve uyandırır. Cenab-ı Hak bizlere de uyanmayı nasip etsin inşallah.

Sorun şu ki bu seferki gerçek tokat mı onu bilmiyorum. İnşallah bu sefer de kurtulurum. Bu ara herşey üstüste geldi ya.
  • Kirli çamaşırlarının dökülmesini istemiyorsan, kirli çamaşırların olmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • noldu ki
  • Kesin sevgili- eski sevgili veya aynı anda 2 sevgili durumu ama sorsan kendine göre haklı sebepleri vardır. Adam olun lan adam gazoz olmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

Kirli çamaşırlarının dökülmesini istemiyorsan, kirli çamaşırlarını makinede yıkamalısın.

Şair burada kirli çamaşırlarını gerçekten makinede yıka dememiştir. Şairimiz burada kirli çamaşırlarının yani geçmişte yaptığınız şerefsizliklerinizin temizlenmesi için bazı önlemler almanızı önermiştir.

İlaçBağımlısıErkekÇüküsü ÇEVİRİ FANSUB
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrystaliZ

Kesin sevgili- eski sevgili veya aynı anda 2 sevgili durumu ama sorsan kendine göre haklı sebepleri vardır. Adam olun lan adam gazoz olmayın

Yok öyle birşey değil. Sadece beni ilgilendiren birşey ama kötü birşey.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.