Şimdi Ara

ACCENT BLUE BİZ SİS FARI TAKTIRMAK İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi araca sis farı taktırmak istiyorum sis farı 80-110 tl arasında değişiyor ancak taktırmak problem araçta kablo bağlantıları var mıdır?
    yeni bağlantı çekiliyor mu ? veya sis farı anahtarı almak zorunda kalacak mıyım ?

araç bu gün alındı pek fazla bilgim yok, ve taktir edersiniz ki sanayi de insanlar daha fazla para kazanmak için farklı bilgiler aktarıyor, yok şöyle yapmamız gerek böyle yapmamız gerek derken dünyanın parasını istiyorlar.

bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.

• Ne yaptiniz ? Taktirdiniz mi ve de uyumlu ve uzun omurlu oldu mu 3 sene gecmis ne de olsa. Sizin yorumunuzu almak isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onaral kullanıcısına yanıt
    arkadaş foruma en son 7 ay önce girmiş, cevap vereceğini sanmıyorum.
  • onaral kullanıcısına yanıt
    foruma yıllardır girmiyorum ancak yine google'dan gelenler boş dönmesinler,

evet yıllar önce taktırdım..

normalde kolun değişmesi lazım çünkü sis farı yok anca harici bir düğme ile geldi sis far takımı,sanayide tanıdık elektrikçiye taktırdım, tampon söküldü,elektrik aküden alındı ve araya röle koyuldu.aracı satalı 2 sene olsada hatırlıyorum :) he kornası hoşuma gitmediği için hazır tampon sökülüyken bildiğiniz şahinin FAA kornasını taktırmıştım bu gereksiz bilgiyide aktarıp gidiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NurkanA -- 15 Şubat 2017; 21:52:49 >
  • NurkanA N kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • faa nedir diye arattım youtubeda baya bi ilginç taraftar videoları izlemek zorunda kaldım
  • Experimentation E kullanıcısına yanıt
    Selam renktaşım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NurkanA N kullanıcısına yanıt
    Faa manidar olmuş ama yinede bilgi bilgidir.

• Kol değişmesi gibi bir duruma gerek yok ancak tesisat çekili değil kendiniz elektrikçi de sis farlarına tesisat cektirmeniz lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.