Şimdi Ara

Accent Blue CRDI vs Corsa 1.7 DTI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Diğer dizeller 160da nefesi kesilirken 200e kadar tabiri caiz ise köpek gibi gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HümanistAdam

0-100 değeri 10 s'n te amma abarttınız şu aracı . Gidin başka araçlara binin biraz anlarsınız zaten ne olduğununu

136 DCT 9.5 saniyede 100'e çıkıyor ama konu bu değil zaten. Aracın 80-190 hızlanması asıl gücü. Yoksa var 1.0 motorlar, 0-100'e vites oranı avantajı ile çıkıp da 130'dan sonra kesilen.

Ayrıca ben Focus MK3 TDCi ve Accent Era 1.5 CRDi kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armin van Buuren*

quote:

Orijinalden alıntı: HümanistAdam

0-100 değeri 10 s'n te amma abarttınız şu aracı . Gidin başka araçlara binin biraz anlarsınız zaten ne olduğununu

136 DCT 9.5 saniyede 100'e çıkıyor ama konu bu değil zaten. Aracın 80-190 hızlanması asıl gücü. Yoksa var 1.0 motorlar, 0-100'e vites oranı avantajı ile çıkıp da 130'dan sonra kesilen.

Ayrıca ben Focus MK3 TDCi ve Accent Era 1.5 CRDi kullanıyorum.

Tartışmayı uzatmayayım diyorum ve düzeltiyorum 0-100 u 10 saniyedir

Daha güçlü araç kullanırsanız o aramda yavaş gelecektir

• Normalde imzamdaki aracı kullanıyorum ama şirket aracı olarak bindiğimiz Accent gerçekten iyi gidiyor.Yani bunun daha performanslı bir araç kullanmakla alakası yok.Accent gerçekten iyi yürüyen bir araç.Surekli hızlanma eğiliminde.Bu da çok daha performansliymis gibi hissettiriyor.Yoksa teknik veriler ortada, uçak gibi gidiyor da demiyorum.

• 0-100 ü normal bir değer. Zaten Accentin yanına 1.4 dizel Polo falan koyun Polo 1. Viteste farkı açar Accent daha sonra arayı kapatır ve öne geçer.

• LanciaDeltacı kullanıcısına yanıt
    Bende iyi gitmesine laf etmiyorum da , uçak muamelesi yapanlara cevap verdim zaten. Başka bir aracın yavaş gelmesi ise kesinlikle kendi kullandığın araçla alakalı işte.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.