Şimdi Ara

Accent Era Team, Select, Style (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
29.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ve en zoruma gidende sizin gibi düşünenler yüzünden fiyat burada hyundai o parayı zaten edicek bir araç değil ama kartala 13 milyar isteyen zihniyet hyundai a da mercedes gözüyle bakıyor en kalitesizine fiyat yükseltiyor

ayrıca sizin accent kullanıyor olmanız kararınızı etkiliyor olabilir bende şu an öğrenci olarak bulunduğum yerde okula gelgit için samara gibi bir araç alıcam
    yani yanlış anlamayın fiyatla bir dalga geçme durumu kesinlikle sözkonusu değil amaç fiyat/performans oranını en üstlerde tutmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laax -- 19 Haziran 2010; 15:37:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

quote:

Orijinalden alıntı: laax

quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadiryakan

Arkadaşlar aşağıda ilanları yer alan araçlar hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-accent-asim-otomotiv-1/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-accent-2009-model-sifir-ayarinda-21bin-km-de-otomatik-era-team/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-accent-emsalsiz-sifir-ayarinda-orjinal-otomatik-2009-model-12000-km-d/detay

Style>Select>Team

22 milyar accent e vericem ha ölürüm daha iyi ya arkadaşlar siz hala vazgeçemediniz şu işten ya gider 2. el focus alırım astra alırım accent era da plastik kalitesi 0 a yakın donanım desen klima teyp

yani doğanla şahinin donanın farkı gibi olmuş birinde camlar otomatik diğerinde değil gibi saçmalık oolmuş beni öldürsen 22 milyar vermem accent e coupe fx e 40 verilir mesela

al hocam misalen araba gör çift turbo 280 ps olması lazım 0-100 7 saniye bu kadar ağır bir araç için donanım desen ne yokki diye sor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-s80-bzm-motors-istinye-2001-volvo-s-80-2-8-t6-fuul-fuul-otm/detay

hocam arada ufacık bir fark var biri 10 bin km biri 235 bin km senin için önemli değil galiba ama bir çok kişi için çok önemli

bilmediğiniz bir nokta volvo araç piyasasında güvenlikte 1 numaradır bunun yanında dayanıklılığınında mükemmel olduğunu biliyorum s80 t6 bir arkadaşımda var 410 binde ve araç gıcır gıcır ki 200 bin o segmentteki bir araç için gayet iyi fiyatta adam gibi kullanılan volvo nunda 500.000 e kadar yolu oldugunu düsünüyorum

S80 le Era nın yakıtı bir mi ya?
    Sen gidip volvo alabilirsin, daha düşük kilometreli ve daha genç hyundaiyi tercih edenlerle dalga geçer gibi konuşmayın lütfen.
    Bakım, Servis, Yedek Parça fiyatları, Yakıt tüketimi... Otoparka bile bırakırken volvo ya, hyundai den daha fazla para istiyorlar istanbulda.
    Aynı kriterlerde ki iki aracı karşılaştırın ki, yaptığınız yorumlar bir şeye benzesin.

+1 yoruma gerek bırakmayan bir yorum

• arkadaşlar 1.4 era select siyah ile 1.6 select siyah arasında kaldım.... bir arkadasımın 1.4 selectını kullandım beni tatmın ettı aslında ama 1.6 motor için beni fikrimden caydırabilecek onerısı olan war mı??? aractan aslında asırı performans bekleyen bırı deılım ama yınede cewaplarınızı beklıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzuncocuk10

arkadaşlar 1.4 era select siyah ile 1.6 select siyah arasında kaldım.... bir arkadasımın 1.4 selectını kullandım beni tatmın ettı aslında ama 1.6 motor için beni fikrimden caydırabilecek onerısı olan war mı??? aractan aslında asırı performans bekleyen bırı deılım ama yınede cewaplarınızı beklıyorum...

Fiyat farkı çok değilse kesinlikle 1.6 derim. Herşeyden öte daha güçlü motor ve yakıt tüketimleri arasında 1 litre fark yoktur.
  • aralarında 1700 tl fark war .....bu aracı ınceledıgımdede select modelı en alınası... ama fıyat 29700 e fırlıyor 1.6 motoru..... diesel select 31900 tl.... 1.4 select 28000 tl... birde bu yazan fiyatlar bayide ne kadar indirime girebiliyor.... yeni alan arkadaslar ne fiyata aldılar acaba + bu araclar sanırım temmuzda 2011 cıkacak 2010 larının fıyatını ne olcude ındırebılır???
  • quote:

arkadaşlar 1.4 era select siyah ile 1.6 select siyah arasında kaldım.... bir arkadasımın 1.4 selectını kullandım beni tatmın ettı aslında ama 1.6 motor için beni fikrimden caydırabilecek onerısı olan war mı??? aractan aslında asırı performans bekleyen bırı deılım ama yınede cewaplarınızı beklıyorum...

genelde şehir içinde kullanacaksanız uzun yola yılda bir kaç kez gidecekseniz 1,4 tavsiye ederim
    yok eğer ben sürekli şehir dışı uzun yol yaparım derseniz 1,6 tavsiye ederim.
  • quote:

ve en zoruma gidende sizin gibi düşünenler yüzünden fiyat burada hyundai o parayı zaten edicek bir araç değil ama kartala 13 milyar isteyen zihniyet hyundai a da mercedes gözüyle bakıyor en kalitesizine fiyat yükseltiyor

ayrıca sizin accent kullanıyor olmanız kararınızı etkiliyor olabilir bende şu an öğrenci olarak bulunduğum yerde okula gelgit için samara gibi bir araç alıcam
    yani yanlış anlamayın fiyatla bir dalga geçme durumu kesinlikle sözkonusu değil amaç fiyat/performans oranını en üstlerde tutmak

hyundai o fiyata en iyisi olduğu için tercih ediliyor.
    hyundai babamın oğlu olduğu için almadım.
    araba alma arifesindeyken ben çok 2.el astra focus 307 era punto v.s baktım.
    ama elin nasıl kullandığı belirsiz arabaya para bağlıyacağıma gittim 0 km era aldım.
    15 aydır kafam rahat araba kullanıyorum.
    2. el araç alıp güme giden çok insan gördüm.
    o yüzden tanıdıklarımada genelde tavsiye etmiyorum.
    parası da yoksa bi miktar kredi çekip 0 km b segmenti araçlara yöneltiyorum.
    bence akıl karı...

• quote:

Orijinalden alıntı: kritios

quote:

ve en zoruma gidende sizin gibi düşünenler yüzünden fiyat burada hyundai o parayı zaten edicek bir araç değil ama kartala 13 milyar isteyen zihniyet hyundai a da mercedes gözüyle bakıyor en kalitesizine fiyat yükseltiyor

ama elin nasıl kullandığı belirsiz arabaya para bağlıyacağıma gittim 0 km era aldım.
    bence akıl karı...

expertiz raporu ve bikaç püf noktayla araç analiz edilebilir orada sıkıntı yok siz arabadan anlamıyorsanız sorun sizde

ayrıyeten illa 0 diyorsa arkadas tabi yeteni alabilir.

ancak arkadaş 2. el alıcak yani %90 arac kusurlarını görücek ama aldıktan sonraki gün şanzımanı komple dağıtabilirsinizde orası biraz şans ama aracın ateşlemesi ile bile birşeyler anlaşılabilir dediğim gibi sizin tercihiniz 0 alıcak olmuşsunuz almışsınız buraya kadar tamam ama 2. elde gene hyundai alsın diyosanız o zaman cevabı alırsınız

kabul edin ki 2. el olarak focus gayet mantıklıydı uzatmaya hiç gerek yok

• quote:

quote:

quote:

bence akıl karı...

expertiz raporu ve bikaç püf noktayla araç analiz edilebilir orada sıkıntı yok siz arabadan anlamıyorsanız sorun sizde

ancak arkadaş 2. el alıcak yani %90 arac kusurlarını görücek ama aldıktan sonraki gün şanzımanı komple dağıtabilirsinizde orası biraz şans ama aracın ateşlemesi ile bile birşeyler anlaşılabilir dediğim gibi sizin tercihiniz 0 alıcak olmuşsunuz almışsınız buraya kadar tamam ama 2. elde gene hyundai alsın diyosanız o zaman cevabı alırsınız

Hocam ekspertiz raporu dediniz de aklıma gelen bir olayı anlatayım size.
    Öncelikle ben 8-9 yıldır araba üzerindeyim. Yaşım 23 ama esnaflıktan yetiştik, su arabalarında büyüdüm.
    İnanılmayacak kadar çok kaportacı ve motorcu tanıyorum. Ve %99 una arabamı ölsem bırakmam, o derece çalışmalarını biliyorum.
    Biz su arabalarımızı tamiri için ancak geceleri götürebiliyorduk tamirhanelere. Bir gece gittiğimde manzara müthişti..

Gece 1 civarı, sanayiye girdim ışık vs. yok zaten. Çektim ustanın tamirhanesinin kapısına, vuruyorum ses yok. Ama kapının kenarından çok hafif ışık sızıyor. Tanıttım kendimi "Ben Burhan, aç usta." dedim aralandı kapı girdim içeri, tekrar kitlendi arkamdan..

İçeride 2 tane aynı renk, aynı model, hatta sıralı plaka 2005 Megane var. Araçlardan biri hasarlı, arkadan ve sol taraftan kaporta mahvolmuş. Diğeri ise ter temiz ama krediden dolayı hacizli, yakalaması var.
    Araçların başında yaklaşık 5 6 kişi toplanmış konuşuyorlar. Bende dahil oldum muhabbetlerine.
    Araçları iki kardeş almışlar. Biri neredeyse sıfır ayarında 10 000 kmde falan ancak kaza yapmış. Diğeri 70 000 küsürde banka borcuna karşılık hacizli birkaç gün içinde götürecekler aracı.
    Bizim usta! da araçların önce motorlarını değiştiriyor bir güzel. Sonra şasi, motor numaralarının olduğu yerleri büyükce kesip diğerlerine ince işçilikle kaynatıyor. Üzerine macun çekmecen astar ve birkaç kat boya.. Sabah iki arabayı çıkartıyorlar, hasarlı ve 70000 lik motor olan araç icraya gidiyor.. Sağlam ve 10000 lik motor diğer kardeşe kalıyor. Aralarında nasıl anlaşmışlar bilmem ama ikiside karlı çıkıyor bu işten..

Servise gitse bakacaklar arabada boya yok.. Kaputun içindeki boyaya bakacakları mechul.. Baksalarda kaynaklı kısımları bulacakları yine mechul.. Sabaha kadar uğraştılar araçlarla.

Tabi bütün bunlar olurken, kaşla göz arasında bizim h100 ün 90 000 bakımını yaptı adamlar 20 dakikada..

• quote:

quote:

quote:

bence akıl karı...

herkes arabadan anlayacak diye bir şey yok, ben yıllardır araç üzerindeyin ve bir çok sıfır ve ikinci el araç aldım sattım.

oto pazarlarında olsun sanayi çarşısında olsun inanın 50TL. ye adamı satarlar. mesela oto pazarlarındaki araçların %95 i galericilerin ve onların yanlarındaki elemanlarındır ve bir alışveriş esnasında hemen bir birlerine destek çıkarlar, siz aracı gösterecem dersiniz sanayiye ustaya götürürsünüz siz ustayla haşır neşir olurken usta ile anında kaş göz hareketleri yapılır, zaten bir çoğu şöyle derler "kimsenin ekmeğine taş koyamayız." sanırım bu kadar sözden sonra ikinci el araç alırken bir kez daha değil on kez daha düşünmekte yarar var,
    inanın en yakın arkadaşın yada komşun dahi yeri gelir 50-100 TL çıkarı için insana araç aldırırlar.

• @Burhan

hocam sizin mevzu gerçekten vahimmiş istisna mı desem ne desem bilemedim ama etkileyici bir durum olduğu kesindir ancak zaten galeriden araba alınmaz işte mevzu orda ben bir subay ın oğluyum ve babamın fiestasında 110 binde su an baskı ve lastikler dışında araç orjinal 2 yılda 110.000 yaptı hala ve içini görmek istersiniz o kadar temiz sigara içilmemiş en ufak yıpranma yok 1 günde arabanın tozlu oldugunu görmedim periyodik yıkatması vs si neyse

alırken sahibinden almak çok faydalı hocam umarım başınıza böyle bir dümen gelmez ancak aracın seri numarası focus larda ön camda ve çeşitli parçalarda da yazıyor o nedenle o şu an çok zor :) ayrıca mercedes lerin motor ve şasi si servis tarafından değişmedikce izin vermiyor ve adamın tipinden ne mal olduğunu anlaşılabilir ama kendime ve insanlara güvenemiyorum diyorsanız almayın zaten
  • quote:

aralarında 1700 tl fark war .....bu aracı ınceledıgımdede select modelı en alınası... ama fıyat 29700 e fırlıyor 1.6 motoru..... diesel select 31900 tl.... 1.4 select 28000 tl... birde bu yazan fiyatlar bayide ne kadar indirime girebiliyor.... yeni alan arkadaslar ne fiyata aldılar acaba + bu araclar sanırım temmuzda 2011 cıkacak 2010 larının fıyatını ne olcude ındırebılır???

Benim aracım da 1.4 select.0 aldım ve gayet de memnunum.Fakat şöyle bir durum var:Keşke 1.6 motor alsaymışım diyorum.Önce fiat siena vardı bende. 1.6 motordu. uzun yolda gayet iyi gidiyordu yokuşta bayırda vites düşmem gerekmiyordu.1.4 motor erada bazen uzun yolda vites düşmem gerekebiliyor.Bunda tabi ki klimanın da etkisi var.(eski araçta klima yoktu)

kısacası alabiliyorsanız 1.6 era tercih edin derim.gücünüz yetmiyorsa da 1.4 era 97 hp lik gücüyle diğer 1.4 lere göre daha güçlü bir araç.umarım sizi tatmin eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadiryakan

Arkadaşlar aşağıda ilanları yer alan araçlar hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-accent-asim-otomotiv-1/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-accent-2009-model-sifir-ayarinda-21bin-km-de-otomatik-era-team/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-accent-emsalsiz-sifir-ayarinda-orjinal-otomatik-2009-model-12000-km-d/detay

Style>Select>Team

Öncelikle bi kaç tane galeriye git. 1.4 Team + LPG 24.000 TL anahtar teslim fiyatı sıfır.

Bazı galeriler indirim yapmıyorlar, direk liste fiyatını söylüyorlar ardındanda bu ay kampanyamız var xxxx fiyat olur diyorlar bazılarıda direk maliyetine yakın fiyat söylüyor.

Siz yinede pazarlık yaparak sıfır araçlara bi bakın. Sonra ikinci el araçlara bakın bence ilk ilandaki araç pahalı. O paraya anahtar teslim Hyundai bayisinden sıfır almak var. Diğer araçlara bakmadım.

• quote:

quote:

quote:

bence akıl karı...

zaten arabadan iyi anladığım için 2. el araba almadım...

focus,era dan daha iyi ama parası da sağlam.
    era'nın üzerine en az bir 7-10 bin koymak gerekiyor...
    konuyu açan arkadaşımızında sanırım bütçesi era ve seleflerine yettiği için konu iyice kaymadan bu sınıf arabalar üzerine konuşsak herkesin yararına olur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 21 Haziran 2010; 1:29:23 >

• quote:

konuyu açan arkadaşımızında sanırım bütçesi era ve seleflerine yettiği için konu iyice kaymadan bu sınıf arabalar üzerine konuşsak herkesin yararına olur diye düşünüyorum.

aynen bende sizin gibi düşünüyorum, bende onlarca araç aldım sattım yukardaki mesajımda da belirttim ama bazıları hala nedense anlayamıyorlar. piyasa bozuk ne kadar anlarsak anlayalım bir hile mutlaka oluyor hele hele bilmediğimiz görmediğimiz kişilerden araç almak inanın çok zor. ne kadar bilirseniz bilin adamı iki dakkada aldatıyorlar,
    ben bunun canlı örneğini yaşadım, asker arkadaşımın kaza yapıp tak la attığı doğan aracını başkasına sattığı halde ve ben de o kişiden tesadüfen bu aracı alacak olduğumda bana telefonda al sakın kaçırma çizik bile yok demişti ve bana aldırmıştı ama ben ona güvenipte aldığım bu aracı satarken takla attığı ortaya çıktı işte buyrun en yakın arkadaşım asker arkadaşım bana kazık attı, şimdi diyeceksinizki aracı alırken göstermedinizmi, göstermez olurmuyum 2 kaportacı bir boyacı baktı araca hemde benim iyi tanıdığım ustalar baktılar ve bana hiç bişe yok alabilirsin dedil.

işte bundan sonra anladım ki artık bu piyasada kimseye güvenmeyeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: muzo86

quote:

aynen bende sizin gibi düşünüyorum, bende onlarca araç aldım sattım yukardaki mesajımda da belirttim ama bazıları hala nedense anlayamıyorlar. piyasa bozuk ne kadar anlarsak anlayalım bir hile mutlaka oluyor hele hele bilmediğimiz görmediğimiz kişilerden araç almak inanın çok zor. ne kadar bilirseniz bilin adamı iki dakkada aldatıyorlar,
    ben bunun canlı örneğini yaşadım, asker arkadaşımın kaza yapıp tak la attığı doğan aracını başkasına sattığı halde ve ben de o kişiden tesadüfen bu aracı alacak olduğumda bana telefonda al sakın kaçırma çizik bile yok demişti ve bana aldırmıştı ama ben ona güvenipte aldığım bu aracı satarken takla attığı ortaya çıktı işte buyrun en yakın arkadaşım asker arkadaşım bana kazık attı, şimdi diyeceksinizki aracı alırken göstermedinizmi, göstermez olurmuyum 2 kaportacı bir boyacı baktı araca hemde benim iyi tanıdığım ustalar baktılar ve bana hiç bişe yok alabilirsin dedil.

işte bundan sonra anladım ki artık bu piyasada kimseye güvenmeyeceksin.

hocam şahinle nasıl takla atmışlar anlamış değilim zaten şahinde diğer kuş seriside çoğu apaçi olan şöförlerininde (hepsi değil) uzak olsun başka yerde yaşasınlar ayrıca şahine takla attıran adam tipinden belli olur diye düşünüyorum ne işiniz var asker masker şahin almak 1. yanlışlıktır zaten samara aın abi

• arkadaşım sen git samara al focus al astra al volvo al uçak al helikopter al bırak başkası ne isterse onu alsın herkesin bütçesi var zevki var aklı var tam takmışsın be kardeşim..........
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.