Bildirim
ACCENT kullananlardan yardım lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ben 1 ay önce kadar yakıt tüketimi düşük dedikleri için aldım ama sanıyorum ki benm aracımda bir sorun var km'de ortalama 0,50 Krs yakıyor.. -
quote:
Orijinalden alıntı: m3rh
ben 1 ay önce kadar yakıt tüketimi düşük dedikleri için aldım ama sanıyorum ki benm aracımda bir sorun var km'de ortalama 0,50 Krs yakıyor..
Lpg de mi 50 kurus -
quote:
Orijinalden alıntı: zobcuuuk
quote:
ben 1 ay önce kadar yakıt tüketimi düşük dedikleri için aldım ama sanıyorum ki benm aracımda bir sorun var km'de ortalama 0,50 Krs yakıyor..
Lpg de mi 50 kurus
yok hocam daha hiç lpg takılmamış araca benzinde 0,50 Krş. :( -
quote:
quote:
quote:
Lpg de mi 50 kurus
yok hocam daha hiç lpg takılmamış araca benzinde 0,50 Krş. :(
lpg olmaması kötü olmuş bu fiyatlarla normal :) -
2001 kullanıyorum.
Şehir içi dikkatli kullanırsan 8 lt civarı yakarsın. Çok dur kalka girersen 10u görür.
Şehirdışı 110km civarı hızda da 6-7 lt yakar klima, yük durumlarına göre. -
quote:
quote:
quote:
quote:
Lpg de mi 50 kurus
yok hocam daha hiç lpg takılmamış araca benzinde 0,50 Krş. :(
lpg olmaması kötü olmuş bu fiyatlarla normal :)
cumartesi günü GI Lpg taktırdım. yakıt bayaa düştü gibi gazı fulledim suan yarım depo kadar gazım var ve 220 km yol yaptım :) NOT: Taktırdığım tank simit 85 Tl'ye doldu :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3rh -- 4 Şubat 2014; 11:06:07 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X