Şimdi Ara

ACCENT MILENYUM / 2000 - 2003 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
919
Cevap
15
Favori
182.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: telve04

arkadaşlar meraba bu milenyum kasalarda bazılarında teypler köşeli bazılarında ise yuvarlak bunla ilgili bilgisi olan varmı ?
    birde bazılarında hız kadranı 200 bazılarında ise 220 gösteriyo ?

2000 modellerde yuvarlak,
    2001 ve yukarısında köselidir. Yeni bir type takılması duurmunda yan sanayi yeni konsol tavsiye edilir.

200-220 km farkı
    2000 modellerde 200 2001 ve yukarılarında 220 dir.
    çokta önemli değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

quote:

Orijinalden alıntı: telve04

arkadaşlar meraba bu milenyum kasalarda bazılarında teypler köşeli bazılarında ise yuvarlak bunla ilgili bilgisi olan varmı ?
    birde bazılarında hız kadranı 200 bazılarında ise 220 gösteriyo ?

2000 modellerde yuvarlak,
    2001 ve yukarısında köselidir. Yeni bir type takılması duurmunda yan sanayi yeni konsol tavsiye edilir.

200-220 km farkı
    2000 modellerde 200 2001 ve yukarılarında 220 dir.
    çokta önemli değildir.

Alıntıları Göster
    selamlar accent hakkında bilgiye ihtiyacım var
    birileri en donanımlıdan en donanımsızına kadar sıralayabilir mi ?
    ve donanım farklarını söyleyebilirse.. çok memnun olacağım..
    iyi günler hepinize

( 2001 model yeni kasa olanlardan bahsediyorum yuvarlak farlı olanlardan değil )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Life Eternal -- 20 Haziran 2010; 19:45:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Life Eternal

selamlar accent hakkında bilgiye ihtiyacım var
    birileri en donanımlıdan en donanımsızına kadar sıralayabilir mi ?
    ve donanım farklarını söyleyebilirse.. çok memnun olacağım..
    iyi günler hepinize

( 2001 model yeni kasa olanlardan bahsediyorum yuvarlak farlı olanlardan değil )

Alıntıları Göster
    2000-2002(2003) Milenyum kasa diye geçen 1.3 cc MPI 85 HP / 1.5cc 16V 102 HP iki motor hacminde iki motor seçeneği,
    1.3 lerde LX 1.5 lerde GT/GL/GLS/GLX/ olarak özellikli seçenekleri mevcutturi.

1.5cc grubu
    GT Tek kapı hb spor serisidir.
    GL Klima ve far+cam ayarlayıcıları Opsiyonel, Klima + Sis farı +Koltuk ayarlayıcısı+airback olmayan serisi
    GLS Far+cam ayarlaryıcı + klima(Ops.) + sis farı + koltuk ayarlaryıcı+ABS(OPS)+airbackOPS)+koltuk ayarlaryıcı+imobilizer+ içeriden açılır bagaj, depo.
    GLX Ful+Full + Otomatik serisi

1.3 cc
    LX Yukarıdaki özellişklerin harmanlanmış şekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogunmas -- 21 Haziran 2010; 10:01:13 >

• quote:

2000-2002(2003) Milenyum kasa diye geçen 1.3 cc MPI 85 HP / 1.5cc 16V 102 HP iki motor hacminde iki motor seçeneği,
    1.3 lerde LX 1.5 lerde GT/GL/GLS/GLX/ olarak özellikli seçenekleri mevcutturi.

1.5cc grubu
    GT Tek kapı hb spor serisidir.
    GL Klima ve far+cam ayarlayıcıları Opsiyonel, Klima + Sis farı +Koltuk ayarlayıcısı+airback olmayan serisi
    GLS Far+cam ayarlaryıcı + klima(Ops.) + sis farı + koltuk ayarlaryıcı+ABS(OPS)+airbackOPS)+koltuk ayarlaryıcı+imobilizer+ içeriden açılır bagaj, depo.
    GLX Ful+Full + Otomatik serisi

1.3 cc
    LX Yukarıdaki özellişklerin harmanlanmış şekli.

Alıntıları Göster
    selamlar herkese bugün itibarıyla 2000 accent gls otomatik vites 110.000km deki aracı 11.250 ye alarak aranıza katıldım..forum gayet güzel emeği geçenlerden Allah razı olsun..ilk otomatik vitesli aracım sol ayağımı cebime bir koyabilsem sanırım daha kolay olacak aracı kullanmak..hasılı alışana kadar biraz zorlanacağım sanırım..Ankara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19a59 -- 22 Haziran 2010; 0:04:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 19a59

selamlar herkese bugün itibarıyla 2000 accent gls otomatik vites 110.000km deki aracı 11.250 ye alarak aranıza katıldım..forum gayet güzel emeği geçenlerden Allah razı olsun..ilk otomatik vitesli aracım sol ayağımı cebime bir koyabilsem sanırım daha kolay olacak aracı kullanmak..hasılı alışana kadar biraz zorlanacağım sanırım..Ankara

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.

Otomatiği alışana kadar sıkıntı çekiliyor. Ancak sonrası gerçekten rahar.

Ancak Türkiye de Otomatik araç kültürü malesef yerleşmiş değil.

Aracın fazla masraf yapacağını düşündükleridnen, aracı kullnımının zor olduğunu düşündüklerinden, satışta sıkıntı olacağını düşündüklerindne
    pek talep görmüyor du.

Lakin bu mantık yavaş yavaş değişmeye başladı.

• quote:

Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.

Otomatiği alışana kadar sıkıntı çekiliyor. Ancak sonrası gerçekten rahar.

Ancak Türkiye de Otomatik araç kültürü malesef yerleşmiş değil.

Aracın fazla masraf yapacağını düşündükleridnen, aracı kullnımının zor olduğunu düşündüklerinden, satışta sıkıntı olacağını düşündüklerindne
    pek talep görmüyor du.

Lakin bu mantık yavaş yavaş değişmeye başladı.

Alıntıları Göster
    tskler ogunmas..hepimize kazasız belasız kullanmak dileğiyle..12.250den başlayan pazarlığımızı 11.250 bağladım umarım fiat makuldur..

• quote:

Orijinalden alıntı: 19a59

tskler ogunmas..hepimize kazasız belasız kullanmak dileğiyle..12.250den başlayan pazarlığımızı 11.250 bağladım umarım fiat makuldur..

Alıntıları Göster
    Güzel fiyat, Hayırlı olsun
  • quote:

Güzel fiyat, Hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar;
    Yaklaşık 1-2 ay önce 2001 Model -Hyundai Accent-Milenium 1.5 GLS, 16V, 102 Hp, klima, Abs, çiftairbag- aldım iki hafta öncede lpg taktırdım ve ölçüm değerlerim; 40 Litre gaz ile 460 km yol yaptım ortalama yarısı şehiriçi, yarısı da şehirlerarası ve klima açıktı süratte sınırlamadan rahat kullandım ulaştığım değer için ne söyleyebilirsiniz? Yorumlarınız bekliyorum. (Taktırıdığım lpg sistemi yeni bir marka, markasını vermiyorum, zavolliye geçmeyi düşündüm kararsız kaldım)

• quote:

Orijinalden alıntı: ne alsam

Arkadaşlar;
    Yaklaşık 1-2 ay önce 2001 Model -Hyundai Accent-Milenium 1.5 GLS, 16V, 102 Hp, klima, Abs, çiftairbag- aldım iki hafta öncede lpg taktırdım ve ölçüm değerlerim; 40 Litre gaz ile 460 km yol yaptım ortalama yarısı şehiriçi, yarısı da şehirlerarası ve klima açıktı süratte sınırlamadan rahat kullandım ulaştığım değer için ne söyleyebilirsiniz? Yorumlarınız bekliyorum. (Taktırıdığım lpg sistemi yeni bir marka, markasını vermiyorum, zavolliye geçmeyi düşündüm kararsız kaldım)

Alıntıları Göster
    benzinli ortalamada 45 lt de karma 475-550 km
    devamlı şehiler arası 550-600 yapar.

siz 40 lt ile 460 km yapmışsınız ,
    Gayet makul .

• quote:

benzinli ortalamada 45 lt de karma 475-550 km
    devamlı şehiler arası 550-600 yapar.

siz 40 lt ile 460 km yapmışsınız ,
    Gayet makul .

Alıntıları Göster
    Eee beyler konu ben girmeyeli baya kişiye sahip olmuş

Benim accentin maşallahı var valla. Aylardır kapıda yatıyor. Arada sırada çıkartıp turluyorum. En sevmediğim kısmı ise boş+boş olması. LS modeli var. Valla bu koreliler bi hidrolik direksiyonu esirgemiş arabadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Engineer !

Eee beyler konu ben girmeyeli baya kişiye sahip olmuş

Benim accentin maşallahı var valla. Aylardır kapıda yatıyor. Arada sırada çıkartıp turluyorum. En sevmediğim kısmı ise boş+boş olması. LS modeli var. Valla bu koreliler bi hidrolik direksiyonu esirgemiş arabadan.

Alıntıları Göster
    Bu arada ogunmas arkadaşım benim eski nickim var listede. Esrarengiz08

Nickimi değiştirmiştim. Eğer imkanınız varsa düzeltirseniz çok sevinirim. Olmuyosa da problem değil :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Artvin08~

Nickimi değiştirmiştim. Eğer imkanınız varsa düzeltirseniz çok sevinirim. Olmuyosa da problem değil :)

Konu modlar ile ilgili malesef nick konuları onları ilgilendiyor :(
  • quote:

quote:

Yok hocam yanlış anladınız. Ben nickimi değiştirmeden önce kaydolmuştum bu milenyum konusuna. Daha sonra nickimi değiştirdim. Yani listedeki ismim eski ismim. Nickimi değiştirmiştim modlar aracılığyle. Neyse önemli değil

E arkadaşlar nasıl gidiyor.

• quote:

quote:

quote:

Yok hocam yanlış anladınız. Ben nickimi değiştirmeden önce kaydolmuştum bu milenyum konusuna. Daha sonra nickimi değiştirdim. Yani listedeki ismim eski ismim. Nickimi değiştirmiştim modlar aracılığyle. Neyse önemli değil

E arkadaşlar nasıl gidiyor.

Alıntıları Göster
    En kısa sürede eski niki değiştiriyorum :-)

• slm arkadaşlar ilk kez araba sahibi olacağım yakında inşallah gerçekten çok beğendiğim bir model accent millenium özellikle 1.5 gls otomatik vites bulursam kaçırmak istemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintosyali

slm arkadaşlar ilk kez araba sahibi olacağım yakında inşallah gerçekten çok beğendiğim bir model accent millenium özellikle 1.5 gls otomatik vites bulursam kaçırmak istemem

hocam merhabalar. Kesinlikle milenyum accent isteyen arkadaşlarıma GLS modelini öneriyorum hep.

Yanlız şuna dikkat ediniz. GLS ler 2 tiptir. Birisi lüks diye taibr ettiğimiz donanımlara sahip diğeri ise normal şöyleki;

Normal GLS; Ön ızgara ve arka bagaj çıtası gövde renginde boyalıdır. Araçta 1.5 motor, h.direksiyon,otomatik cam, klima vs var.
    Lüks GLS; Ön,yan arka ve aynalar komple gövde rengindedir. Araçta 1.5 motor, h.direksiyon,otomatik cam, klima yanı sıra,ABS, Hava yastıklar mevcuttur.

Alırken buna dikkat etmenizi öneririm. GLS nin hava yastıklı modellerini tercih ediniz. Aksi taktirde alacağınız araba GLS modeli gözükse de GL den hiç bi farkı yoktur.

Birazdan bir kaç ilan ekleyeceğim.

saygılar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metintosyali

slm arkadaşlar ilk kez araba sahibi olacağım yakında inşallah gerçekten çok beğendiğim bir model accent millenium özellikle 1.5 gls otomatik vites bulursam kaçırmak istemem

hocam merhabalar. Kesinlikle milenyum accent isteyen arkadaşlarıma GLS modelini öneriyorum hep.

Yanlız şuna dikkat ediniz. GLS ler 2 tiptir. Birisi lüks diye taibr ettiğimiz donanımlara sahip diğeri ise normal şöyleki;

Normal GLS; Ön ızgara ve arka bagaj çıtası gövde renginde boyalıdır. Araçta 1.5 motor, h.direksiyon,otomatik cam, klima vs var.
    Lüks GLS; Ön,yan arka ve aynalar komple gövde rengindedir. Araçta 1.5 motor, h.direksiyon,otomatik cam, klima yanı sıra,ABS, Hava yastıklar mevcuttur.

Alırken buna dikkat etmenizi öneririm. GLS nin hava yastıklı modellerini tercih ediniz. Aksi taktirde alacağınız araba GLS modeli gözükse de GL den hiç bi farkı yoktur.

Birazdan bir kaç ilan ekleyeceğim.

saygılar

Alıntıları Göster
    Bu araç otomatik
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-accent-kredi-kapatilip-satis-yapilacak-bilginize/detay
    Bu araç düz vites
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-accent-110-000-km-de-2000-model-full-full-cok-temiz-hyundai-accent/detay

Buyrun bu da GLX modeli. Yukardaki araçlarla donanım olarak aynı. Tek fark alaşım jant bulunması.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-accent-88-000-km-de-2000-model-1-5-hyundai-accent-admire/detay

• quote:

Bu araç otomatik
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-accent-kredi-kapatilip-satis-yapilacak-bilginize/detay
    Bu araç düz vites
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-accent-110-000-km-de-2000-model-full-full-cok-temiz-hyundai-accent/detay

Buyrun bu da GLX modeli. Yukardaki araçlarla donanım olarak aynı. Tek fark alaşım jant bulunması.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-accent-88-000-km-de-2000-model-1-5-hyundai-accent-admire/detay

Alıntıları Göster
    Çamurluk sinyal kapağının beyaz olanı bulunabiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fetih

Çamurluk sinyal kapağının beyaz olanı bulunabiliyor mu?

Alıntıları Göster
    Merhabalar bendede Hyundai Accent Milenyum var aracımın özellikleri ;

2000 Model Hyundai Accent LX MPI 1.3 Benzinli

Şu ana kadar bir sorun çıkarmadı fakat şu anda amortisörler patlak Herneyse şu anda fazla sorun teşkil etmiyo ama en kısa sürede yapıtracağım benide aranız alırsanız sevinirim

Bu arada aracım 86HP ' mi acaba

Fotoğraflar en kısa zamanda geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

Merhabalar bendede Hyundai Accent Milenyum var aracımın özellikleri ;

2000 Model Hyundai Accent LX MPI 1.3 Benzinli

Şu ana kadar bir sorun çıkarmadı fakat şu anda amortisörler patlak Herneyse şu anda fazla sorun teşkil etmiyo ama en kısa sürede yapıtracağım benide aranız alırsanız sevinirim

Bu arada aracım 86HP ' mi acaba

Fotoğraflar en kısa zamanda geliyor

Alıntıları Göster
    :) Aramıza hoşgeldin,

Aracın 85 HP 86 değil.

1. Sayfa kaydını da bugün içinde tamamlıyorum.

Güzel forumlar dilerim

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.