Şimdi Ara

accent yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben 2004 accent 1.6 16v aracıma ankarada önümüzdeki hafta lpg taktıracam!!
    şimdi forumdaki lpg ile ilgili bilgileri okudum kafam karıştı!!! ben brc düşünüyorum yanlız fast model falan diyolar bi de Sequen24 MY-07 ... diyorlar bunlar ne oluyo yaw biri bana brc nin modellerinin farkını anlatır mı?!! marka konusunda sizce hangisini taktırmalıyım? bir de daha önce accent ine sıralı sistem lpg taktıran varsa huseyin_ag06@hotmail.com msn adresinden bana ulaşırlarsa çok çok sevinirim çünkü kafam çok karıştı nerde taktıracağımı da bilmiyorum lütfen yardımmmmmmmmm varmı ankara da bildiğiniz yerr??

huseyin_ag06@hotmail.com lütfen bana burdan ulaşın

• 1 Yıldır arabamda BRC Seq24 takılı.
    Sabah zor çalışma sorununu çözemedik. Defalarca ayar yapıldı , sonuç sıfır. araba 700-800 km LPG ile binmenin akabinde sabah ilk çalışmada ikinci marşı istiyor. Sonra 3 gün 150 km benzinle binince herşey düzeliyor.
    Benim araba böyle olduktan sonra akrabalarımızdaki 4 accent arabaya daha BRC taktırmaktan vazgeçtik .
    Birisine Lavato , Birisine Milano , birisine Teleflex , birisine tartarini marka LPg dönüşümü yapıldı , bu arabalarda sabah zor çalışma sorunu oluşmadı. Ancak tartarini takılanda seyir halindeyken stop etme , Lavoto takılı olanda gaza geçerken stop etme , Milano takılı olanda rölentide dalgalanma sorunları oluştu . Teleflex takılı olanda henüz problem yok.
    Bu problemleri görünce bende sabah zor çalışmaya razı oldum. Stop etmesinden iyidir dedim.

Arabam Hyundai accent 2004 1.3 mpı

Kolay gelsin , karar vermek zor...

• Carenfly yazdıkların gerçekten beni çok endişelendirdi.Bende atiker var.Aracım 2000 model yeni kasa 1.5 16v.Taktıralı 2 ay falan oldu sabahları zor çalışmaya başladı.Daha servise götürmedim.Bu sorunun kronik hale gelmesinden korkuyorum.Umarım korktuğum başıma gelmez.

Bir arkadaş araba çalışmıyorken, regülatörün yada enjektörlerin gaz kaçırdığını , bu nedenle manifolta gaz dolduğunu dolayısı ile sabahları çalışırken aracın boğulduğunu ve zor çalıştığını yazmıştı.Mantıklı olabilirmi acaba?
  • Accente taktırma kardeşim aracın ecu su bu işe uygun değilmiş.Ben taktırdım bak neler çekiyorum.Taktırıp iyi çalışıyor diyenlerede aldanma.Arızalar kendini 2000-3000 Km sonra gösteriyor...
  • bence mantıksız.

çünkü ayar yapıldıktan sonra ilk 2 hafta herhangi bir problem yok . yada 700-800 km problem yok. Regülatçr kaçırıyor olsa hemen ertesi gün sabah zor çalışmaya başlar. Bu olay yavaş yavaş arabadaki LFT değerinin değişmesinden kaynaklanıyor.

2 milyar verip LPG taktıracağınıza , 1 milyar fazla para verip dizel almak lazım . (ikinci ellerde benzinli ve dizel arasında 1 milyar fark var..

Selamlar saygılar..

quote:

Orjinalden alıntı: mcemen

Carenfly yazdıkların gerçekten beni çok endişelendirdi.Bende atiker var.Aracım 2000 model yeni kasa 1.5 16v.Taktıralı 2 ay falan oldu sabahları zor çalışmaya başladı.Daha servise götürmedim.Bu sorunun kronik hale gelmesinden korkuyorum.Umarım korktuğum başıma gelmez.

Bir arkadaş araba çalışmıyorken, regülatörün yada enjektörlerin gaz kaçırdığını , bu nedenle manifolta gaz dolduğunu dolayısı ile sabahları çalışırken aracın boğulduğunu ve zor çalıştığını yazmıştı.Mantıklı olabilirmi acaba?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.