Şimdi Ara

ACCENTLERDE YÜKSEKLİK VE ÇEKİŞ SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    BİR ARABA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM... 2002 ACCENT 1,3 BENZİNLİ VE LPG Lİ...
    BU ARABALAR YERE ÇOK YAKIN...TÜPÜN DE AĞIRLIĞI VAR ACABA DÖRT BEŞ KİŞİ İLE BAĞAJI DA
    DOLDURURSAK BAZI TÜMSEKLERDE SÜRTME YAPAR MI, BİZİ ÜZER Mİ?
    AYRICA İKİNCİ SORUM 1,3 LERİN ÇEKİŞİ TATMİN EDER Mİ?
    TEŞEKKÜR EDERİM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERCESTE33 -- 23 Ocak 2007; 19:24:41 >

• ACELE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...
  • bende 2003 modeli var klimalı.
    çekiş yönünden sorun olmaz ama lpg li olduğu için bişey diyemem.
    bide yani araba yüksek sayılmaz taümseklerde dikkatli olmalısın.
  • Bende 2000 Model 1.5 i var Çekiş konusunda bir sorun yok.Önden çekişli olduğuğu için güzel ama yükseklik yönünden yere çok yakın tümseklerde ve girişi yüksek olan Apartman girişlerinde çok dikkatli olmalısın.
  • GALİBA BUNU YANİ ALÇAKLIK SORUNUNU BEN FAZLA MI BÜYÜTÜYORUM... BAKSANIZA KİMSE BİŞEY YAZMIYOR...
  • kapılarını açarken bide yanaşıp park ederken biraz dikkatle sorun olmuyor.
    yüksek araba değil fakat dikkat edersen biraz sorun yapmaz bu.
  • selam.. bır kere lpg dedın bastan kaybettın daha oncede dedım servısımıze gelen lpg lı araclara hıc bır sekılde mudahale etmıyoruz bız degıl hyundai assan lpg lı aracları garantı kapsamı dısında bırakıyor zaten.ılgılendıgın arac 1341 cc ve 82 hp.bırde lpg takacaksın bence hıc bu ıse gırme arkadasım eger durumun varsa 1.5 ı dusun lpg takabılırsınde ona ama cıkacak sorunlar canını sıkabılır lpg ıle ılgılı
  • Evet benimde duyduğum kadarıyla LPG li araçlara servisler bakmıyormuş
  • BAKMAMALARI BENCE DERT DEĞİL..BUNU DERT ETSELERDİ MİLLET O KADAR ACCENTE TÜP TAKTIRMAZDI...
  • Bence HYUNDAİ otomobiller Broadway ve Doğanların yerini aldı hem az yakıyorlar hemde konforlular. LPG li kullanmak bence hiç gerekli değilBende Broadway 1997 vardı şimdi 2001 Accent var.Memnunum...
  • 2001 1.5 gls kullanıyorum. Benzinli. Araç gerçekten Türkiye için biraz alçak. Çok dert olmuyor ama dikkatli olmayı gerektiriyor. Özellikle yüklüyken daha da dikkatli olmanız gerekecektir diğer arkadaşların da söylediği gibi.

Onun haricinde çekişi için 1.5 gayet başarılı ancak, eğer kullanımınız daha çok 4-5 kişi olarak ya da yüklü gerçekleşecek ise; 1.3 yerine 1.5 almanızı öneririm. Bir de lpg faktörünüz var. Zira, araç yüklüyken çekiş belirgin şekilde düşüyor benzinlide dahi.

Onun haricinde aracın geneli için birkaç şey söylemek gerekirse, son derece sorunsuz ve sınıfında bekleneni veriyor. Yakıt sarfiyatı şehir içinde belki biraz yüksek. Başka eleştirebileceğim bir yanı yok bulunduğu sınıfta.

Kolay gelsin. :)
  • Ben daha öncede söylediğim gibi 2000 Model 1.5 gl Benzinli Accent kullanıyorum.Aracın çekiş bakımından hiç bir sorunu yok. Önden Çekişli olduğu için Tazı gibi kaçıyor.Kırıkkale -Ankara arasındaki Elmadağ'ın yokuşlarını çoğu arkadaşlar bilir. Ben o yokuşlarda 4 kişi 4 ncü Viteste 90 Km. hızla çıkıyorum. Tamam yere yakınlığı diğer arabalara nazaran alçak. Ama şehir içinde kullanacaksan dert değil. Toros gibi tarlaya gidemezsin. Konfor bakımından bir Broadway,Şahin,Doğan'a göre konforlu. Yakıt konusunda Km de 0.220 Ytl yakıyor. Fazla Km. yapmıyorsan oda dert değil. Ben çok memnunum.Senede bir sefer bakımını yaptır,sorun çıkartmaz.

• YERE ÇOK YAKIN BİZ NEVŞEHİRDEN İSTANBULA GİDENE KADAR 4 KİŞİ GİTTİK AMA ARABAMI BİZİ TAŞIDI BİZMİ ARABAYI TAŞIDIK SORMA HER KASİSTE ALTINI VURDU BİZDEKİ 1.3 VERSİYONU İDİ 170 DEN FAZLA BASMADI , KAPILAR AÇILIRKEN ÇOK KALDIRIMA ÇARPIYOR , BİRDE YAKITI FAZLA 1.3 MOTORA GÖRE , ARTILARI DAYANIKLI 12 VALF İNJECTİONLU MOTOR ŞIK GÖRÜNÜZŞLÜ KASA HONDA CİVİCE BENZİYOR , AMA İÇERİSİNDE 80 Lİ YILLARDAN KALMA DANDİK BİR OTO TEYP GÖRÜNCE KAFAYI YEMEZSİN HERALDE FABRİKASYON KOYMUŞ ADAMLAR , PLASTİK KALİTESİ ÇOK VASATIN ALTINDA DAHA NE DİYEYİM , BEN SIRF BU YÜZDEN SYSMBOLÜ TERCİH EDERDİM AMA ACCENT SEMBOLDEN DAHA İYİ İŞÇİLİK OLARAK
  • accent 98 lx 1.3 ler karbüratörlüymüş, arkadaşlar öyle dedi . tüp taktırmak istiyorum. sakın sıralı takılması lazım demeyin 1500 ytl veremem.

takma çekişten düşer demeyin. yerim çekişini. bana kaç lira yaktığı söyleyebilir misiniz 1.3 lerin tüpde.
  • DAHA YENİMİ ÖĞRENDİN.....
    98 LER ÖYLE LS MİYDİ?

AL 2005 2004 TÜPE FALAN GEREK YOK
    BENZİNLİ TÜPTEN AZ YAKAR.....
    HYUNDAİDE GEÇERLİ YALNIZ...
    AL KIAYI TOYOTAYI BENZİNLİ KULLANAQMAZSIN......
    2004 V.S DİZEL AL HİÇ SIKINTI ÇEKMEZSİN
    ÇEKİŞİNEDE LAF ETMEZSİN...
    YANİ ÇEKİŞİ MÜKEMMELLLLLL

98 1,3 LER 20YKR YAKIYOR...BENZİNLİ
    TÜPTE SIRALIDA 12YKR YAKIYOR........
    quote:

Orjinalden alıntı: panzehirtr

accent 98 lx 1.3 ler karbüratörlüymüş, arkadaşlar öyle dedi . tüp taktırmak istiyorum. sakın sıralı takılması lazım demeyin 1500 ytl veremem.

takma çekişten düşer demeyin. yerim çekişini. bana kaç lira yaktığı söyleyebilir misiniz 1.3 lerin tüpde.

• OLURMU BAKMAZLARMI HİÇ........
    TAKSİCİLER NE YAPIYOR.......
    GARANTİ İÇİN SERVİSE GİDİYORLAR...
    SERVİS BAKIYOR...
    HATTA YAĞINI BİLE KENDİN GÖTÜRÜP SADECE İŞÇİLİK VEREREK BAKIM YAPTIRABİLİYOSUN....
    O ZAMAN %60 KARIN OLUYOR
    quote:

Orjinalden alıntı: sezerbaris

Evet benimde duyduğum kadarıyla LPG li araçlara servisler bakmıyormuş
  • Bir kere tüp taktıracaksan veya tüplü alacaksan 1.3 değil 1.5 al ki performans problemin olmasın.Ben de accent 1.5 benznli vardı performansı süperrr ötesiydi. Alçaklığa gelince kasislerde çok hassas geçmen lazım, yoksa yere bi çakılış sesi çıkar kulakların patlar. Amortisör çok yumuşak ve hassas ona göre kullanman lazım. Yere çaka çaka alışırsın :)
  • ESKİ ACCENT ALACAKSAN TÜMSEKLERDE VE YÜKSEK YERLERDE DİKKAT EDECEN....
    YENİ ACCENT ERA ALIRSAN HİÇ DİKKAT ETMENE GEREK YOK.....ESKİLERDEN YÜKSEK...BİDE AMORTİSÖRÜ GAZLI OLDUĞU İÇİN ÇÖKMÜYOR ARABA........
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.