Şimdi Ara

acces point yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    öncelikle selamlar.
    komşumla ortak internet kullanıyoruz ama benim evimde az çekiyor.
    bayağıdır araştırmama rağmen düzgün bir bilgi edinip işlemimi gerçekleştiremedim.
    elimde iki tane modem var bunlardan td-w801g olan ana modem ve diğeri zte zxv10 w300 acces point veya relay olarak kullanacam bunları kablosuz olarak birbirine bağlamak istiyorum.
    adls girişine bağlı olan td w801g ana modem
    acces point veya relay olarak kullanacağım ise zte zxv10 w300 bunları hiçbir kablo kullanmadan nasıl birbirine bağlarım. yardımcı olursanız sevinirim.
    NOT: ikisinde de accces point özelliği varmış internette bulum
    acil yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shehzadeasr -- 3 Haziran 2015; 22:30:50 >

• Cihazlarda wds olması gerek
    Gerçibu olsa bile bu mesafede wds bile kurulamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesafe yakın arada 1 metre ve iki duvar var ama çekmiyor bende bir modem daha ekleyim dedim ne yapmam gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shehzadeasr -- 4 Haziran 2015; 16:42:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shehzadeasr

mesafe yakın arada 1 metre ve iki duvar var ama çekmiyor bende bir modem daha ekleyim dedim ne yapmam gerek

Kablosuz birbirine baglayamazsin kablo çekmen gerek

• yücel52 kullanıcısına yanıt
    adls den ( telefon hattı) ndanmı çekmem gerek yoksa ethernet kablosuyla modemden mi çekmem gerek.
    kablo işine karışmak istemiyorum ama ayrıyeten bir acces poin veya range extander de almak istemiyorum.
    modemle bir şekilde mümkün olmaz mı
  • quote:

adls den ( telefon hattı) ndanmı çekmem gerek yoksa ethernet kablosuyla modemden mi çekmem gerek.
    kablo işine karışmak istemiyorum ama ayrıyeten bir acces poin veya range extander de almak istemiyorum.
    modemle bir şekilde mümkün olmaz mı

Tp linkte wds olmadığı için iş yatıyor
    Yeni bir urun almayacağınıza gore ethernet kablosu cekeceksiniz mecburen

• yücel52 kullanıcısına yanıt
    peki modemleri değiştirsem yani ana modem olan td w801g değilde zte zxv10 w300 olsa relay yapacak olan modem td w801g olsa o zaman olur mu yani modemler yer değiştirse ?
  • quote:

peki modemleri değiştirsem yani ana modem olan td w801g değilde zte zxv10 w300 olsa relay yapacak olan modem td w801g olsa o zaman olur mu yani modemler yer değiştirse ?

Modemler arası wds de her iki cihazında bu özelliği desteklemesi gerek
    Çünkü iki cihazın mac adresleri karşılıklı birbirine tanıtılır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.