Bildirim
Access Runner kullanıorum giremiorum:S
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kardeşim ben neler yaptım yine olmuor şimödide git indir dio pff allah bole oyunun tobe tobe bela okutcaklar yha -
pff kimse yokmu ya:S anlayanlar yardım lütfn:S -
bendede o var ama bende oldu -
Masaüstündeki '' Ağ Bağlantılarım '' adlı dosyaya sağ tıklayıp özellikler diyerek giriş yapın . AccessRunner Dsl ikonuna sağ tıklayın ve özellikleri seçin . Yukarıdan '' ağ iletişimi '' sekmesine gelin . Ortada '' internet iletişim kuralları tcp/ıp '' adında bir yazı göreceksiniz , çift tıklayın yazıya . altta bulunan '' aşağıdaki dns sunucu adreslerini kullan '' doğrultusunu işaretleyin .
Yeğlenen dns sunucusu : 208 . 67 . 222 . 222
diğer dns sunucusu : 208 . 67 . 220 . 220
şeklinde yapın ve tamam butonuna basın ... tamam butonuna bastıktan sonra uyarı verecektir , gelen uyarıya tamam diyerek geçin .
Cümleten iyi günler diliyorum . -
bağlantısı normal olan birinin yapması gerekenleri anlatmışsın onları zaten yaptık ve olmuor -
Yeğlenen dns sunucusu : 208 . 67 . 222 . 222
diğer dns sunucusu : 208 . 67 . 220 . 220
yaptım oldu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X