Şimdi Ara

ACCESSPOİNT ARAYÜZLERİNE BAĞLANAMAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR ÖNCELİKLE HERKESE SELAMIN ALEYKUM

şöyle bir problemim var 1. ana modem zyxel modem 2. dark wrt 303 3.tplink wa901nd

anamodem ile Access pointler arasında cat5 kablo bağlantısı vardır

benim bağlantım dark Access pointten gerçekleşiyor kablosuz olarak ana modem zyxel'e ve dark'ın ara yüzüne girebiliyorum fakat

TPLİNK e girmiyor DARK bu arada YÖNLENDİRİCİ olarak ayarlı (accesspoint istemci vs olarak değil) daha önce ip ler filan karıştı otomatik filan yapmıştım bir kaç deneme resetledim cihazları ben bütün arayüzlere ulaşmak istiyorum ana modemden bağlandığımda da sadece zyxelin arayüzüne giriyorum diğerlerine bağlanamıyorum bunun ayarlarını nasıl yapabilirim bağlantıda sorun yasamıyoruz ama arayuzlere ulaşamıyoruz biraz karışık işler yardımcı olursanız sevinirim ACCESSPOİNT ARAYÜZLERİNE BAĞLANAMAMA

• timed Merhaba,

TL-WA901ND cihazının arayüzüne erişim için ana network ıp bloğundan static bir ıp vermeniz veya ağ kartınahttp://kolaykurulum.net/Content/res/productFiles/a53e62d1-5e7b-4225-ae48-d77a2ded9aaf.pdf linkte bulunan talimatlar doğrultusunda 0'lı blokta ıp vererek ulaşabilrisiniz.
  • TP-Link Türkiye kullanıcısına yanıt
    TP-Link cihaz dan erişen 3 kez NAT a maruz kalıyor. Bu performans kaybına yol açabilir.
    Daha farklı bir çözüm önereceğim.
    İlk cihazınız yani modeminiz 192.168.1.1 ip adresine sahip.
    2. cihazınızın arayüzünde dhcp kısmına gelin ve cihazın ip adresini 192.168.1.2 olarak değiştirin ve dhcp kapatın.
    3. cihazınızın arayüzünde dhcp kısmına gelin ve cihazın ip adresini 192.168.1.3 olarak değiştirin ve dhcp kapatın.

Bu şekilde tek bir ağ kurulmuş olur ve her ağdan birbirine erişim sağlanmış olur.
  • bu dhcp leri dark ve tplink arayüzlerinden mi ayarlıycaz yoksa anamodemdenmi çok teşekkür ederim arkadaşlar deneyeceğim sagolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timed -- 17 Mart 2018; 2:38:46 >
  • timed T kullanıcısına yanıt
    dhcp leri ap lerde kapatacaksınız ana modem dhcp açık olacak yani sisteminde tek bir ip grubu olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.