Şimdi Ara

AccessPoint İnternet erişimi yok...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Airties 5452 modem kullanıyorum.
    Modemi aldığımda yanında AccessPoint'te vardı.
    Modem salonda kurulu olduğu için odada çok düşük çekiyor.
    İnternet erişimini odada yükseltmek için odada kablosuz olarak kurmaya karar verdim.
    Kullanım kılavuzunda modem ve Accesspoint üzerinde Airtoch tuşuna basmanız yeterli diyor.
    Herşeyi yaptım ama İnternet Erişimi yok diyor ne kadar uğraşsamda yapamadım.
    Yarım ederseniz sevinirim.

Modem: Air 5452
    AccessPoint: Air 4410

• Airtouch la olacak is degil
    Ap yi tarayicida manuel kurun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle AirTouchla olur ama belki sorun vardır senin tuşlarda sen en iyisi manual kur zaten kurulum kolay.

http://airties.com/usermanuals/Air4410TR_QIG.pdf

Burada ki dökümanı incele yine yapamazsan Ara airties yardımcı muhakkak olurlar sana.
  • modemin sayfasında kablosuzda mesh kısmındaki mac adresi ile apnin altındaki wireless mac adresini kontrol et. Dogruysa modemde kanal ayarlarını degistir sorun duzelir. Cihazlar bazen ethernet mac adresleriyle eslesmeye calisiyor.
  • herşeyi yaptım modemden access pointe kablolu bağlantı yapınca porblem yok ama dediğim gibi kablosuz bağlantıyı bir türlü yapamadım.
  • Hocam merhaba access point ozelligi ile kablosuz internet tasiyamazsin repeater ozelligi ile bunu yapabilirsin.. Ap ozelligi ile kablolu alip kablosuz dagitabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.