Şimdi Ara

account banlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aldığım account yanlış bilgilerle elimden alındı ben bu charı nasıl banlatabilirim bi bilgisi olan var mı bu konuda lütfen yardım edin?

• nerden neyi banlatıyosun biraz daha acık olmalısın orjinalse sende kredikartı yokmu? kapa ordan otomatikman oyun kesilsin
  • abi ben charı parayla satın aldım. Verdikleri bilgiler yanlış cıktı ve şimdi char benden çıktı kredi kartı benim üzerime zaten onu iptal ettircem. Benim amacım char banlattırmak. Bi de char adı nickim olan "seyyartechh" bi yerde satışını görürseniz lütfen bana PM atın. İnsanlar şerefsiz oldukça charı istediği zaman geri alırlar bu yüzden adamın insafına kalmış bu olay. Bilgisi olan cevapları çok makbule geçer.
  • valla orjinalde olmadıgım için kredi kartı nasıl değişir bilmiyorum ama blizzarda pm atman lazım
  • vallahı ıste ben tam da bu sebeblerde almayıp 20 gundur orjınal ve elden dıe kendımı yırtıp duruyorum olmaz kardesım acc nın ıkıncı elı yada cok saglam referans tanıdık vs. olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nymphea7 -- 9 Temmuz 2006; 22:41:51 >
  • mail adresini değiştirememişsin sanırım...ben almadan önce mail adresini başka bir mail adresiyle değiştirmesini istemiştim..hatta mail adresini de aldım..geçmiş olsun..

charı değilde acc'u banlatabilirsin küçük ihtimal de olsa..blizzırta mail atarak acc'un 2.el olarak satldığını kanıtlayabilmen lazım..
  • ne gibi bilgiler lazım şuan ki ödeyen benim + mail deiştirmeden önceki tüm bilgiler mevcut
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Admin neden Banlandım
    12 yıl önce açıldı
    Faceit ban sistemi
    5 yıl önce açıldı
    Valorant hwid ban sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Greetings,

In order to assist you with your query, please send a mail with the following, from the address to which your account was registered.

CD Key: Located in your World of Warcraft box.
    Account Name: the account name that you are using.
    Name: the full name that the account was created with.
    Address: The address information given when the account was created.
    Zip/Postal Code: The zip/postal code that was given when the account was created.
    Your Secret Question and Answer.

ilk cümlede acc'u açarken kullandığın mail adresi diyor ama sen o mail acc'u hacklendi diyip yeni mail adresim şu olsun diyeceksin. mail adresi değişince de gizli soruyu ve o adresi girip passwordu geri alacaksın..umarım işine yarar..kolay gelsin
  • abi denedim tüm çareleri saol ama elden almadığım şçin yanlış vermiş bilgileri bunlar fayda etmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.