Sanırım bende uzun Wow yolculuğumun sonuna geldim daha kesin bir karar vermiş degilim ama sizlerden hem fiyat konusunda fikir almak hemde satmaya degermi degmezmi (baya bi kafam karışık ) işte biraz bilgi almak istiyorum ..
Frostwhisper realminde
Dwarf Priest
isim : Anyxsa
Guild Tempestaswww.temp-guild.org bu karekter full epic tir 7/8 T2 cheste t2 chestten daha iyi olan Aq dropu elinde ne yazıkki hala benediction var karekterin serverda hiçbir yanlışı yoktur Tempestas guildinin priest class lideriyim halen .. meslekler herb/alc 3 tane flask tarifim ve birçok potion tarifim var yani nerdeyse herşeyi yapabilmekteyim
Gnome Mage
isim : Areyna
Guild Tempestasın alt guildi olan drizzle dadır bir iki parça epic vardır pvp oynamak için kasmıştım bide kaplan alıcam die darnasusla exlated olmuştum
Bloodfeather realminde
Dwarf Paladin
isim : Anyxsa
İlk göz ağrım bikaç pvp itemı be tier 0 parçaları var paladin epic atı var başka bi özelligi yoktur ..
Vek'nilash realminde
isim : bugidi
Daha yeni bi 60 chardır üzerinde mavi gear vardır işte bide horde shamanımız olsun hesabı açılmıştır ..
sizlerden bi fiyat tahmini istiyorum daha satmaya tam karar vermedim ama düşünüyorum