Şimdi Ara

ACE COMBAT 7 (PLAYSTATION ANA KONU) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
6
Favori
14.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Muhtemelen Bu DLC Gorevinde senaryoda kullanilir online a verirlerse ordaki denge karisir. Sadece tek guncelleme aldi oyun cikisinda cok hizliydi manevralar vs onu yavaslatip gercege yaklastirdilar. Bu ucagi online a koyarlarsa yine Yf-22 Su-57 nin kozmetigi gibi yerlestirmeliler. Ben DLC li almistim oyunu gelince bakacam. Benim icin yeri farkli suz arada soru soruyorsunuz ama ben bitirmeye kiyamiyorum hala senaryo duruyor :) Multiplayer giriyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Yahu bitir sen de artık )) Multide Rütbe en son nereye kadar gidiyor ?
  • vector x-31 kullanıcısına yanıt
    Sonu yok diye biliyorum En sonbi isim verip Yanina Level ini ekliyor diye biliyorum :)

Ben de ekledi lvl 7 de öyle uçuyoruz şimdilik
  • yok mu aranızda oyunu bitirip satmak isteyen ?
  • lemixings kullanıcısına yanıt
    Kutulu olarak Arşive aldım oyunu satmayı düşünmüyorum
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Taş çatlasın 10 tane falan füze olur. Dediğiniz gibi bu oyun simülasyon oyunu değildir, arcade oyundur.
  • Normal'de oynuyorum, ace combat'a aşina olduğum için hiç zor gelmedi, patır patır geçiyorum görevleri :) 18. göreve geldim sanırım oyun bitmek üzere. daha su30SM yeni açıldı.

Yer hedeflerinin bol olduğu ve belli skora ulaşılması gereken görevlerde tavsiyem A-10 alın, AGM füzesiyle yer hedeflerini vurun. Eğer gemi hedefleri çok varsa Anti-Ship-Missile (adını unuttum) olan uçak seçin. Koca destroyerleri tek füzede alırsınız. Özel silahınız bitince hemen üsse geri dönüp tekrar mühimmat yükleyin...
  • Simülasyon hastasi bir Rus asilli biri ABD'nin Utah eyaletinde internetten satin aldığı F-16 kullanim kılavuzunu Rusların geliştirdiği Uçak simülasyonu oyunu olan DCS Online icin çevirisini yapıp yayınladığı için Amerikan Milli Guvenlik bürosu tarafından tutuklandı. Daha once de ülkesindeki Deniz araçlarıyla ilgili bir simulasyon icin Rus askeri deniz araçlarının kılavuzlarını cevirip yayınlamıştı.

Russian Man Jailed For Buying F-16 Manuals, Claims They Were For Flight Sims.
    Kotaku
    Flight Sim Developer Arrested For Selling F-16 Manuals [Update]
    https://kotaku.com/russian-man-jailed-for-buying-f-16-manuals-claims-they-1834736398

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ps1 deki ace combat 2 den beri ilk defa oynuyorum, çok sevdim bunu
  • Bu oyun ps4 te 179tl. Bugun indirimi bitiyor. Bu fiyati hak ediyormu. Yoksa 1 - 2 ay beklesem indirime girermi

• Bunu flight stick le oynayan var mi

• Eğer satmak isteyen olursa PRI hak alabilirim arkadaşlar.
  • Satan olursa pri sec farketmez herhangi bi hakkına talibim bende

• ADF-11F Ravenin Upgradelerini konuda paylaşıyorum ama uçak çok kötü elimden geldiğince düzelttim ama iyi ayarlanmış Gripen-E çok kolay alt eder bunu. Zorladım zorladım son saniye 1.liğim gitti Uçağın performans değeri ile gerçekteki durumu örtüşmüyor arkadaşlar.

ACE COMBAT 7 (PLAYSTATION ANA KONU)

• oyuncu kitlesi az olduğu için kardeşlikte pek fazla satan yok sec hakkı satmayı düşenen olursa alabilirim.
  • hakan_44 H kullanıcısına yanıt
    Fulcrum299 F kullanıcısına yanıt
    Bence Fulcrum299 nickname li arkadaşla yeni hesap acip satin alin o da almak istiyordu.

• hakan_44 H kullanıcısına yanıt
    Sen gec yazdin ne diyim. Adam 1 aydir ortak aradi burda... Saglik olsun...

haklısın dostum us psnde indirim görürse oradan alırım tr psn den zaten bir şey almıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.