Şimdi Ara

acekard 2i, m3i zero gibi kaliteli flash cardlar nasıl temin edilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • türkiyede acekard 2i satan 2 site var : sahibinden.com ve gittigidiyor.com
    m3i zero türk sitelerinde satılmıyor ama dealextreme.com da gördüm ytl ye çevirince 50 tl falan oluyor.

bundan 1 ay önce taytaylan arkadaşımzın sahibinden.com daki satılık acekard 2i sayfasını gördüm ve satın almak için onay verdim. ürün elime geçmeyince de paramı geri iade aldım çünkü taytaylan evime ürünü postalamadı.

şuan ise başka birini denemekten açıkçası kuşkulanıyorum, güvenemiyorum. hepsiburada.com gibi kaliteli ve üstüne üstlük kapıya teslimat yapan bir site veya istanbul içinde acekard 2i veya diğer flash cardlardan satan dükkan biliyor musunuz?

acekard 2i lerin sahteleri var, türkiyeye gelince 35-40(sahibinden.com daki bütün fiyatlar bu civardaydı) ytl olan kart orjinal midir? bana ucuz gibi geldi çünkü, yabancı bir sitede 30 euroydu geçende gördüm.

birde benim dsi versiyon 1.4 (face var diye dün güncelledim). acekard 2i çalışabilmesi için hala ikinci bir dsi mı lazım yoksa yeni firmware çıktı mı? veya çıkar mı yakın zamanda? yakın zamanda çıkmayacaksa m3i zero mu almalıyım?

şimdiden teşekkürler.

• p.m atıldı
  • Bayağı bir araştırdıktan sonra ben de Acekard 2 almaya karar verdim, İstanbul içinde nerede ne kadara bulabileceğim hakkında bana da bilgi verirseniz sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogion

Bayağı bir araştırdıktan sonra ben de Acekard 2 almaya karar verdim, İstanbul içinde nerede ne kadara bulabileceğim hakkında bana da bilgi verirseniz sevinirim :)

İstanbul içinde pek bulabileceğini zannetmiyorum(daha doğrusu türkiye içinde)
    Tek seçenek kalıyor internetten almak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.