Bildirim
ACELE<<< ASUS TA-230<<<<
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
çizgi sanırım psusuz kasalar getirtiyor, firmalar veya yine çizgi ucuz psu koyuyor içine.
iade edip fspliden al bence -
Asus'un türkiye ithalatçısı çizgi elektronik psu ları götürünce değiştiriyor diye hatırlıyorum ama sen yine bir telefon et sor -
meke sen albaysın da o xtreme dalgası ne yaw karışmış ortalık -
bende ta250 aldım benim psu da enhance sanırım yeni gelen ürünler böyle biraz araştırdım yurt dışında bağzı sitelerde enhance psu ların fiyatlarına falan baktım fsp ile aynı..çok kalite farkı olduğunu sanmıyorum. ayrıca amd nin sitesinde psu üreticileri listesinde de adı bulunan bir firma. -
bi yanlışı düzeltmek isterim. enhance marka psu ların çizgi elektronik le alakası yok, asus kasaları getiren firma çizgi olmakla beraber kasaların dağıtımın yapan firma boğaziçi bilgisayar. çizgi elektr. yetkilileri bu açıklamayı yaptılar: --çizgi elektroniğin enhance marka psu ları olan asus kasaların dağıtımını yapmadığını-- yani bir anlamda topu boğaziçi bilgisyara attılar.(onlardanda ses seda yok, tek söyledikleri olay bilgimiz dahilindedir,merak etmeyin,psu iyidir,hoştur vb..) kasanızın garantisini kontrol etmenizi öneririm, üzerinde boğaziçi etiketinin olduğuna eminim,bence en kısa zamanda kasayı değiştirmenin bir yolunu bulun, çümkü bahsedilen psu gerçekten DANDİK, başınıza iş açabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X