Şimdi Ara

<< Acele Bu isi Bilen HACKER Araniyor... >> ((+16 YAPMAYI BILEN ARKADASLAR LUTFEN YARDIM)) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

BEN ISTANBULDAN BIR YUNAN SERVERI OLAN PvP SERVERDE OYNUYORUM! ORADA BATITAKYALI TURKLERLE BIRLIKTE 3 FARKLI LEADERLE 60-70 KISILIK BIR CLAN KURDUK... CLANIMIZ SERVERDE YUNANLILAR ARASINDA EN GUCLULER VE EN ZENGINLERI ARASINDA HERSEYIMIZ VAR FULL ADENA SCROUL CRISTAL... SERVERDA YUNANLILAR ILE RIP HALINDEYIZ.. CHARLARIMIZ HEPSI 75 DEN YUKARI VE COGU 80 LVL... ANCAK TEK SORUNUMUZ VAR !!! KILICLARA EN FAZLA +15 KADAR YAPABILIYORUZ BIR COK YUNANLIDA EN AZ +16 OLMASINA RAGMEN BIZDE YOK. BUNU NASIL YAPTIKLARINIDA KIMSEEDEN OGRENEMEDIK VE KIMSEDE PAYLASMIYOR BIZIMLEE!!! ELIMIZDE BIR SURU +10 DAGGER VE BOW OLMASINA RAGMEN SADEECE 2 TANE +15 YAPABILDIK SIMDIYE KADAR ODA SANSA OLDU...

L2WALKER LADA YAPILIYOR DEDILER AMA ONUNLA BOYLE BIRSEY OLMUYOR ANLADIM KADARIYLA, BUNUN BIR PROGRAMI VEYA ACIK KAYNAGI FALAN VARSA VEYA BIR BASKA YOLU SATIN ALMAYADA RAZIYIM CUNKU BU YUNANLILARA HAVAMIZI ATIP KAFALARINI KESMEK FARZ OLDU ARTIK :)

SIMDI NE OGRENMEK ISTEDIGIM YETERINCE ACIK ZATEN SANIRIM... LUTFEN BANA BU ISI IIYI BILEN BUG, ENCHANT ISLEMLERINI (EN AZ +16 KOYMAYI KIRMADAN BILEN) BILEN ARKADASLAR LUTFEN BANA YARDIMCI OLSUN... GEREK BURADA GEREK MAILLE VEYA MSN ADRESIMDEN YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM...

TESEKKURLER

yukselnet@msn.com

• senle biraz msn de konusalım ben sana yardımcı olurum bu konuda. Ama önce derse gitmem lazım hatta sınavda var. ayrıntıları msn de anlatırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HypNoTiQ

quote:

Orjinalden alıntı: BlooDsS

HYPNOTİQ herseyi dupeleyebilirsin ben ko da cok dupe yaptım bu arada dupe için save gerekiyo biliyorum ama Darkcavalry in de dedigi gibi bu oyunlarda atılan her adım zaten kendiliginden save ediliyo yani dupe yapmanıza bi engel yokk istedigin ibi yapabilirsin bende ist den oynuyorum bu arada ve tekrar HYPNOTİQ dupe yaptıktan bir hafta sonra banlandıgınızı soledin eger elinde dupe yaptıgın zımbırtıdan birden fazla varsa ve GM office taramasına (yeni patch geldiginde veya dupe yapıldıgını anlayan birinin sikayeti üzerine yapılır) denk geldiysen yemissindir ya dupe yapar hepsini satarsın ya da + basar geceni kullanır dier lerini silersin

Millet pm atiodu sen duper sin bize mataryal ver gm e soylicem fln filan engelledim hepsini 2 gun sonra bi baktım login olmuyor

Ayrıca l2 Ko yada diablo ya benzemez oralardada dupe yapan adamlar gordum l2 de item dupe yapamıyorsun.Sadece mataryaller dupeleye biliyorsun.L2x de hero mataryalleri vardi onlardan dupe yapmıstı kadıncagız.Sonra ip ban yedi butun acc pufff

muhahaa komedi ya

bu arada yunan serverinda yeni kascak olan arkadas gel vazgec kasılmaz yunan serverimde vaz cay soylemedi deme kasanlara lafım yok ama bilemiyorum artıkın

• Ok Lazeburi sagol MSN de bekliyorum aksama...
  • Arkadaşlar merhaba msn şifrem ve facebook şifrem kırıldı geri alamıyorum.. Ve abuk subuk terbiyesiz şeyler yazılıyo adıma ayrıca tehdit ediliyorum lütfen şifrelerimi geri almam için ve o kişinin kim olduğunu öğrenmem için bana yardım edebilirmisiniz..Lütfen şimdiden Teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: civcives

Arkadaşlar merhaba msn şifrem ve facebook şifrem kırıldı geri alamıyorum.. Ve abuk subuk terbiyesiz şeyler yazılıyo adıma ayrıca tehdit ediliyorum lütfen şifrelerimi geri almam için ve o kişinin kim olduğunu öğrenmem için bana yardım edebilirmisiniz..Lütfen şimdiden Teşekkür ederim.

Sen nerden ciktin ya
  • Arladas yolunu kaybetmıs galıba kardes burası onun bolumu deıl cok alakasız olmus sanmıorum bu konuyla alakalı bısey yazan cıkacagını...
  • yalnız bu tür hilelerin forumda konusulması yasak bildigim kadarıyla
  • Sana Bir Sey Solim Botnet Saldirisi Yap bi cafeyi kirala 1 saatline hepiniz botnet ile VDS Girin Gerisi Saten Mechul Google Dayi Botnet Ne Oldugunu Aciklio

he detayli bilgi istersen supports@l2anatolia.com ekle

Botnet sitede irc chat varsa gecerli olur ama baska bi sistem daha uygularsin ben sana analtirim sen yaparsin ama beni karistirma sevmiom o işleri EMEĞE SAYGİLİYİMDİR[ BU CAN DUSMANIM OLSA BİLE ]
  • gidin edebinizle oynayın kardesim arti forumda yasak bu tip konularin konusulmasi.
  • vaalllah var ama c6 oluyor c3 falan olmaz sanirsamm :D her seyin bir hillesi vardir olmicak diye yoktur ugraslaim c3 kinide buluruz :D
  • arkadım ben c2 hastasım :S bi server bulamadım var sa bi zahmet aderess atsana b ea :D
  • Eyer Server Javaysa Phx İle Oyuna GireBiliris Ve Serverin MAx Encahti Kacsa Onu Basar Cikaris
  • benım oynadıgım java gel bızım serverda bas cık bana armor lasım
    Jeweller tamam ama aarmorları yapamdım 25..
  • Git Bankanın Oraya Enahta Sag Tika O sırada + bascagin itemi bankaya koy + ni bas
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.