Bugün teslim edildi, normalde açmayıp evlendikten sonra kullanacaktım yorumlardan sonra açıp kontrol etmek istedim. Bu kadar iyi bir performans beklemiyordum, birkaç filmden bazı sahnelere özellikle baktım gerçekten oturduğum koltuğun titrediğini hissettim, en yüksek seste apartmanda kullanamam büyük ihtimal. Böyle bir fiyata böyle bir ürün almak çok güzel oldu. Haber veren arkadaşa teşekkür ederim. |
İNDİRİM BİTTİ...MEDİAMARKT TCL P735W 5.1 430W Subwooferlı 2 Rear Speakers Soundbar 5.739 TL (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: BrazzerstakiKelAdamBugün teslim edildi, normalde açmayıp evlendikten sonra kullanacaktım yorumlardan sonra açıp kontrol etmek istedim. Bu kadar iyi bir performans beklemiyordum, birkaç filmden bazı sahnelere özellikle baktım gerçekten oturduğum koltuğun titrediğini hissettim, en yüksek seste apartmanda kullanamam büyük ihtimal. Böyle bir fiyata böyle bir ürün almak çok güzel oldu. Haber veren arkadaşa teşekkür ederim.
Hocam merhaba,
Ben de ürünü satın aldım kurulumunu sağladım herhangi bir cızırtı vs yaşamadım ses kalitesinden de memnunum ancak arka hoparlörlerden ses az geliyor gibi sizde de bu durum var mı yada sizce normal mi.
-
Bununla ilgili olarak yabancı forumlarda ürünün aplikasyonunu indirip, kalibrasyon yapmak gerekiyor şeklinde bir bilgi gördüm geçen gün.
Dilerseniz araştırın hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KerrosBununla ilgili olarak yabancı forumlarda ürünün aplikasyonunu indirip, kalibrasyon yapmak gerekiyor şeklinde bir bilgi gördüm geçen gün.
Dilerseniz araştırın hocam.
Sanırım aynı kaynağı incelemişiz. İndirip yükledim ve kalibrasyonda sağladım ancak bir farklılık olmadı açıkçası. Bu durum ile ilgili bir çözüm bulabilirseniz paylaşırsanız sevinirim.
-
2 küçük hoparlör surround sağlıyor. Kullanım kitapçığında belirtmişler. Surround efekti olan film ve müzikler dışında duyamamanız normal. Youtube dan surrounds sound test videosu denerseniz çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsiniz.
-
Soundbar arka hoparlörlerinin düşük sesli olması genel bir durumdur.
Zaten film ya da müzik 5+1 kaydedilmemişse arka hoparlörler tam kapasite devreye girmeyecektir.
Netflixten 5+1 film izlerken arka surround hoparlör sesi kısık çıkar.
Bunun sebebi arka sesleri kısık kaydedildiği içindir hoparlörde bir sorun yoktur.
Bir sebep de "soundbar virtual" diye belirtilen teknolojinin sesi üst hoparlörlere vermesi.
Eğer seçeneği Virtual Off yapabilirseniz arka hoparlörlerin daha yüksek sese kavuştuğunu göreceksiniz.
-
Tüh ya kaçırdık. 65c745 televizyonum var onunla çok güzel olurdu. Tekrar indirime düşerse haber verir misiniz. İade etmek isteyen olursa da pm atabilir -
Sahibinden.com da var 7 bin TL civarı ilanlarda..
-
Denedim cızırtı yok. Sunwoofere kablolu bağlanıyor ikisi de sorun yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X