Şimdi Ara

acele sistem toplama yardım(anakartta ram uymama sorunu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mavide sistem toplamaya girdiğimde sistemimi toplayıp anakart olarak gigabyte GA-EP45C-DS3R seçtiğimde bu anakart hem drr2 hem ddr3 destekliyor bu sebepten enelde mavide bütün combolara bunu yapıyor bu anakarta bellek bulunmadıgını söylüyor anlamadıgım nokta diger tek olan ddr2 veya drr3 anakartlara gelince drr2 ve ddr3 her çeşit ram varken comboya gelince neden sorun oluyor ve bulamıyor acaba farklı bir ram teknolojisimi var bu comboda merak ettim ve size bir tanışayım dedim bilgilendirirseniz beni bir sevinirim ayrıca almayı düşündüğüm sistem aşşagıda degistirmemi istediginiz veya önerilerinzi varmı veya bu pcye aşşagıda seçtiğim ram tipi anakartıma uyarmı bilgilendirmenizi yorumlarınızı bekliyorum saygılar...

intel q9650
    gigabyte GA-EP45C-DS3R
    ocz DDR2 1066 4096MB KIT (2x2048MB) Reaper HPC Ram
    sapphire 1GB ATI Radeon HD4890 Toxic (PCI-E)
    thermaltake SopranoRS 101 VG74321W2E 430W Siyah Kasa
    seagate 1000GB 7200RPM 32MB NCQ SATAII Hard Disk

• değiştirmenizi istediğim şey combo anakarttan vazgeçin..çünkü bir getirisi yok..
    ddr2 destekli bir anakart seçin ...
    2. mesele ise o kasanın power i o sisteme yetersiz..
    3. nokta ise 9650 yerine 9550 tercih edin..o fiyat farkına gerek yok..

sorunuza gelince o sadece sitedeki bir hata dan kaynaklanıyor..
    teknoloji meselesi değil..ısrarla almak istiyorsanız o ram i ayrıca sepete ekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooppss -- 27 Haziran 2009; 1:08:48 >
  • Hocam combo kartlar pek önerilmiyor. Ya ddr2 destekli ya da ddr3 destekli alman daha iyi olur. LGA 775 platformunda ddr3'ün getirisini göremezsin.

Önerim Gigabyte EP45-UD3R olur. İşlemciyi de Q9550 al derim. Q9650 için aradaki fiyat farkını ödemeye değmez.
  • Aynen katılıyorum arkadaşlarıma

Anakart olarak P45-DS3L ya da UD3R / UD3P düşünebilirsin.

LGA 775 için DDR3 boşa masraf olur.

İşlemcide de Q9550 güzel seçim olur.

* Kasayı yüksek tutmanı öneririm... Akasa ZEN 520w yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 27 Haziran 2009; 1:38:00 >
  • yorumlar için tşkler anakartımı ep45 ds3l yaptım fiyat olarakda ekonomikmiş hem kasaya gelince yüksek tutamıyorum yer sorunum var ondan küçük ve sogutması iyi olan bir kasa almak istedim bu kasa işimi sizce görmezmi
    quote:

Orjinalden alıntı: LEON-X

Aynen katılıyorum arkadaşlarıma

• quote:

Orjinalden alıntı: cordex1907

yorumlar için tşkler anakartımı ep45 ds3l yaptım fiyat olarakda ekonomikmiş hem kasaya gelince yüksek tutamıyorum yer sorunum var ondan küçük ve sogutması iyi olan bir kasa almak istedim bu kasa işimi sizce görmezmi
    quote:

Orjinalden alıntı: LEON-X

Aynen katılıyorum arkadaşlarıma

Orada powerdan bahsetmiş arkadaş.

• intel q9550
    corsair 4gb(2x2) 1066 ddr2 dominator fanlı ram
    1tb seagate
    his ati 1gb hd4890 turbo
    coolmaster rc-690 600w kasa
    gigabyte ep45-ds3lr

arkadaşlar diger parçaların çogunun bulunmasında sorunlar yaşamam vs derken yeni sistemim bu oldu buna görüşleriniz nedir acaba buarada güzel yorumlarını esirgemeyen tüm arkadaşlara sonsuz tşkler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cordex1907 -- 30 Haziran 2009; 23:34:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.