Şimdi Ara

AceLe Yardim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ArkadasLar cx65 yoksa 6600 mi dersiniz 6600 alicaksak garantili olmayacaktir cikan para anca yetiyo Siz ne dersiniz 2 haftadir geziyorum Bi turlu karar veremedim Bu hafta alicam yardimci olursariz sevinirim

• ikisi arasında 6600 yok başka alternatif dersen k700i
  • quote:

Orijinalden alıntı: athloon

ikisi arasında 6600 yok başka alternatif dersen k700i
    k700i
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negative

k700i

Alıntıları Göster
    k700i 4 ever
  • quote:

Orijinalden alıntı: athloon

ikisi arasında 6600 yok başka alternatif dersen k700i
    bir telefondan daha fazlasını istiyorsan tabiiki 6600 olacaktır...
     AceLe Yardim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nakka

AceLe Yardim..

Alıntıları Göster
    6600 =takoz ,tipsiz, kalitesiz malzeme

• quote:

AceLe Yardim..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nakka

AceLe Yardim..

quote:

orj: Salleen
    6600 =takoz ,tipsiz, kalitesiz malzeme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ustatlardan yardim lutfen
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6600 daha kaba duruyor ama symbian destekli bide hafiza karti var ama garantisiz olmasi canımı sıkıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayfb

6600 daha kaba duruyor ama symbian destekli bide hafiza karti var ama garantisiz olmasi canımı sıkıyo
    birde k700i fiyatlarindan haberi olan var mi Onun hakkinda hic bi bigim yok Ne ayricaligi var onun
  • quote:

6600 daha kaba duruyor ama symbian destekli bide hafiza karti var ama garantisiz olmasi canımı sıkıyo
    6600 devri bitti artık bence yaw ..
  • quote:

birde k700i fiyatlarindan haberi olan var mi Onun hakkinda hic bi bigim yok Ne ayricaligi var onun

Alıntıları Göster
    dostum kesinlikle k700 sakın 6600 alıp pişman olma etrafımda ne kadar 6600 cı varsa benim teli gördükten sonra elden çıkarıp benimkinden almaya çalışıyor.

+ larını saymaya çalışıym sana

ekranı 6600 dan çok daha canlı ve dalgalanma yapmıyor.
    radyosu var.
    discman kalitesinde mp3 çalıyor. sony'nin ses kalitesini anlatmama gerek yok heralde.
    kamerası 6600 dan daha güzel çekiyor. 6600 da çektiğin resmin boyutu 50-60 kb arasında değişirken k700 ile 1,2 mp 150 kb resim çekebiliyorsun. videosu da var bide 6600 dan bariz küçük ,

bu arada doğu banktan org kulaklığı ile spot 520 ye alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnetic -- 31 Ekim 2004, 19:56:11 >

• quote:

Alıntıları Göster
    bencede artık çöpcüde bile var bence nokianın bütün telfonları böle olucak 7610 geçen bir tipte gördüm abi adamın kalacak evi yok elinde 7610 var (abartı oldu biraz ) ama sony siemens falan çok az kişi de var.EE millet kalitede anlıyor.sony..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salleen

bencede artık çöpcüde bile var bence nokianın bütün telfonları böle olucak 7610 geçen bir tipte gördüm abi adamın kalacak evi yok elinde 7610 var (abartı oldu biraz ) ama sony siemens falan çok az kişi de var.EE millet kalitede anlıyor.sony..

Alıntıları Göster
    niye ne demek istedin dostum ÇÖPÇÜ adam değil mi...ayıp ettin yani... Eğer o eline sağlık deiklerimiz olmasa iki günde çöpümüzle kokarız dostum... lütfen denmemiş kabul ediyorum...

• yaw iyi diyosunda ankarada oturuyorum neyse ona da bakarim Su teli bi alabilseydim bu hafta gitcektim cx65 alcaktim kurtulcaktim Simdi herkes 6600 dio bide k700 cikti o kadar cikabilcegimi dusunmuyorum 520 6600 bile garantisiz dusunuyorum 400 450 civarinda ne iyi vardir peki
  • quote:

niye ne demek istedin dostum ÇÖPÇÜ adam değil mi...ayıp ettin yani... Eğer o eline sağlık deiklerimiz olmasa iki günde çöpümüzle kokarız dostum... lütfen denmemiş kabul ediyorum...

Alıntıları Göster
    onu anlatmaya çalışmamış canm sende, sadece çok fazla kişide var elini cebine atan adamdan 6600 çıkıyor. şahsen ben telefonumu çıkarttığım zaman etraftaki insanların aaa o ne acaba ne güzel çalıyomuş ne değişik falan demesini isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: Magnetic

onu anlatmaya çalışmamış canm sende, sadece çok fazla kişide var elini cebine atan adamdan 6600 çıkıyor. şahsen ben telefonumu çıkarttığım zaman etraftaki insanların aaa o ne acaba ne güzel çalıyomuş ne değişik falan demesini isterim

Alıntıları Göster
    garantiliyi tercih et derim bunlar pahalı aletler tamiri mamiri çok tutar dostum 'tuzsuz aşım dertsiz başım' misali...

• quote:

garantiliyi tercih et derim bunlar pahalı aletler tamiri mamiri çok tutar dostum 'tuzsuz aşım dertsiz başım' misali...

Alıntıları Göster
    garantili de alabildigim yada dusundugum cx65 var ucuz olmasina ragmen guzel telefon
  • quote:

Alıntıları Göster
    aslında bende isterdim garantili alet almayı ama çok fark var arada 150-200 mio oynuyor

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Negative®

+1 bundan sonra alınacak 6600 bence zarar demek çünkü hergeçen gün fiatı biraz daha düşüyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: visualize

quote:

Orjinalden alıntı: Negative®

+1 bundan sonra alınacak 6600 bence zarar demek çünkü hergeçen gün fiatı biraz daha düşüyor...

Alıntıları Göster
    arkadaslar bide garanti kartlari var sanirim bascuda da satiliyo sectigin katagoriye gore belirli limitlerde bakaliyo haberiniz olsun Yurt disi yada 2. el fark etmiyormus duyduguma gore

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.