Şimdi Ara

Acele Yardım eder misiniz??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar dun his ati radeon 9250 ekran kartı aldım(128mb).anakartımda agp 4x destekliyor monitorum philips 105s.soyle bir sorunum var refresh hızını 1024x768 cozunurlukte en fazla 60Hz olarak goruyor bunu nasıl duzeltebilirim bana yardımcı olur musunuz.ayrıca en son driveri indirip onu yukledim.hala aynı sekilde 60 Hz olarak goruyor. ancak Catalyst Control de monitorun diger Hz lerde de çalışabilecegini gosteriyor.nasıl halledebilecegim bu sorunu.simdidedn tesekkur ederim

• Monitörün eski model 15" lerden galiba. Bu normal bi frekans. İlla da yükselticem diyosan görüntü ayarlarına girip monitörün sürücüsünü Acer 7134e olarak değiştir. Biraz daha fazla tarama imkanı alırsın belki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ne_o

arkadaslar dun his ati radeon 9250 ekran kartı aldım(128mb).anakartımda agp 4x destekliyor monitorum philips 105s.soyle bir sorunum var refresh hızını 1024x768 cozunurlukte en fazla 60Hz olarak goruyor bunu nasıl duzeltebilirim bana yardımcı olur musunuz.ayrıca en son driveri indirip onu yukledim.hala aynı sekilde 60 Hz olarak goruyor. ancak Catalyst Control de monitorun diger Hz lerde de çalışabilecegini gosteriyor.nasıl halledebilecegim bu sorunu.simdidedn tesekkur ederim

ekran kartınla bir alakası yok 15inç monitörlerde 1024x768 çözünürlükte en fazla 60hz olur 800x600 yaparsan en fazla 75-85 hz'e kadar yükseltebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.