Şimdi Ara

Acele YArdım Lutfen.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • azonce telde konustum servisle alakası yokmus donanımla ilgili bana diyorki kurdugun programlar lisanslı mı? pc icerisinde program yokki lisanli anti virus progıda alıcam yarın.bakalım ondan sonra bana neyi öne surucekler suanda bos bir pc kasması nasılmıs onu goruyorum :)
  • lisansla ne alakasi war ya yaziş yapmışlar hiç boşuna para werme evet fln de,götür wer de aldiğimdan beri böyle fln!!Biraz üste çik:)Pcde ekstradan fax modem war sanirim bir tek onu çıkarda dene?
  • saçmalamışlar ne lisansı ya! bu işi bizde yapıyoruz. seni kafalarından savmak istemişler! yüz verme!
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackeagle1245

lisansla ne alakasi war ya yaziş yapmışlar hiç boşuna para werme evet fln de,götür wer de aldiğimdan beri böyle fln!!Biraz üste çik:)Pcde ekstradan fax modem war sanirim bir tek onu çıkarda dene?

iyi niyetli davranınca bastan savıyorlar bagırıncada insan oluyor suanda servisten birisini bekliyorum yapılmazsa iş yerine gidicem bagırıcam :) yani lisansla alakası olmadıgını bende biliyorum..suanda hicbir program yok ne kopya nede baska birsey geldiklerinde kasıcak yine bakalım ne yalan atıcaklar bu tur firmaları kınıyorum ama gorucekler

• quote:

Orjinalden alıntı: Esram

quote:

Orjinalden alıntı: blackeagle1245

lisansla ne alakasi war ya yaziş yapmışlar hiç boşuna para werme evet fln de,götür wer de aldiğimdan beri böyle fln!!Biraz üste çik:)Pcde ekstradan fax modem war sanirim bir tek onu çıkarda dene?

iyi niyetli davranınca bastan savıyorlar bagırıncada insan oluyor suanda servisten birisini bekliyorum yapılmazsa iş yerine gidicem bagırıcam :) yani lisansla alakası olmadıgını bende biliyorum..suanda hicbir program yok ne kopya nede baska birsey geldiklerinde kasıcak yine bakalım ne yalan atıcaklar bu tur firmaları kınıyorum ama gorucekler

son durum ne oldu geldimi servisten elemanlar??

• Intel alsaydın keşke
  • quote:

Orjinalden alıntı: SteeL

son durum ne oldu geldimi servisten elemanlar??

Hı Hı geldiler artık yuzleri yok ama geldiler... anakartın üzerinde bir ayar yaptı birde bios ile ayarlar yaptılar...suanda kasma yok eskiden anti virus kurdugumda pc acılmıyordu dun servisten gelenle kurduk ve cok guzel calısıyor işallah boyle devam eder SteeL ilgin için tsk ederim...çok saolun
  • yok yok sabah itibariyla yine kasıyor deli olucam ciddi atıcam pc boyle olmucak yani caresi ne bilsem yapıcam ama bilmiyorumki...
  • keşke intel alsaydın dostum.hem karşılaşacağın problem daha az olurdu hemde problemlerin çözümü daha kolay olurdu.ama olmuş bi kere.parçalar üzerinde kontrollü deney yaparsan ii olur.hatanın nerde olduğunu en ii böle anlarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ergenn

keşke intel alsaydın dostum.hem karşılaşacağın problem daha az olurdu hemde problemlerin çözümü daha kolay olurdu.ama olmuş bi kere.parçalar üzerinde kontrollü deney yaparsan ii olur.hatanın nerde olduğunu en ii böle anlarsın.

valla cok pişmanım arkadaslarım cok ovdu aldım almaz olaydım...ya sanırım işlemci fanında sorun var bir ona bakılmadı cok ısınıyor sanırım bir daha cagırıcam bugun onlar yapana kadar cagırıcam

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ergenn

keşke intel alsaydın dostum.hem karşılaşacağın problem daha az olurdu hemde problemlerin çözümü daha kolay olurdu.ama olmuş bi kere.parçalar üzerinde kontrollü deney yaparsan ii olur.hatanın nerde olduğunu en ii böle anlarsın.

valla cok pişmanım arkadaslarım cok ovdu aldım almaz olaydım...ya sanırım işlemci fanında sorun var bir ona bakılmadı cok ısınıyor sanırım bir daha cagırıcam bugun onlar yapana kadar cagırıcam

toptan versen bunu yerine ya athlon yada intel alsan daha iyi olmazmı.ileride sorunlar devam edebilir bu sefer servisi her çağırmanda para ödemek zorunda kalırsın...tabi sen bilirsin ama bence maddi olarak sıkıntı yaşatmıcaksa değiştir makinayı...

• 2 sene garantisi var ya zaten bu beni biraz idare etsin ben bunu degiştiricem suanda o dedigini yapamam ama biraz idare etse yeter bana suanda yine arıyorum yine gelicekler :)
  • quote:

2 sene garantisi var ya zaten bu beni biraz idare etsin ben bunu degiştiricem suanda o dedigini yapamam ama biraz idare etse yeter bana suanda yine arıyorum yine gelicekler :)

bilgisayarcılara çok güvenme tabi iyi olanlarını tenzih ederim.bu tip sorunlarda para almadan 2 sene bakıcaklarını sanmıyorum.2 sene garanti herhangi parçada kullanılmaz hale gelirse değiştirme şeklinde olur sanırım.örn işlemci yanması gibi falan...şimdi sana yeni sattıkları için geliyorlar.tabi satan yer tanıdıksa onu bilemiyorum
  • tanıdık degil hatta hayatımda gormedim :) ama 10 gun oldu alalı 10 gundur sorun var o yuzden geliyorlar ya bu sorun bitsin yazılım format vs.. ben yaparım bende bilgi. prog. ama donanımdan anlamıyorum arkadaslarımı getiriyim diyorum garanti dısına cıkıyo...yani ne yapsam birsey var :(
  • virus programın kurulumu? kuruluysa otomatik taratma ve güncellemeleri devre dışı bırak.

hatta kaldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkalkan -- 19 Mart 2005, 12:03:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkalkan

virus programın kurulumu? kuruluysa otomatik taratma ve güncellemeleri devre dışı bırak.

hatta kaldır.

kurulu ama daha dun kuruldu yani 10 gundur bu sorun var dun serviscilerle birlikte kurdum kasp. var arada tarama yapıyorum ama ondan degil kime sorsam ya işlemci fanı yada ram diyorlar ya yedek ram getirip deneseler ama oda yok elleri bos geliyorlar :) simdi yine gorustum inanın bıktım sizide bıktırdım biliyorum :)
  • dün veya bugün kurulması sorun değil.hatta kaspersky mı diye soracaktım vazgeçtim.bence virüs programını kaldır.daha başka viirüs programları var onları kurarsın.ilk önce sorunun oradan kaynaklanıp kaynaklanmadığını bilelim.büyük bir ihtimalle ondan yapıyor.aynı şey benimde başıma gelmişti.
  • esram sen beni dinlemiyorsun galiba! sorun donanımsallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll! aaa çıldıracam yalanmı diyoruz!
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkalkan

dün veya bugün kurulması sorun değil.hatta kaspersky mı diye soracaktım vazgeçtim.bence virüs programını kaldır.daha başka viirüs programları var onları kurarsın.ilk önce sorunun oradan kaynaklanıp kaynaklanmadığını bilelim.büyük bir ihtimalle ondan yapıyor.aynı şey benimde başıma gelmişti.

ok kaldırıyorum simdi ya sorun cozulsun herseyi siliyim onemsiz :) bu arada pcde sadece office Xp yuklu bomboş pc
  • Bende Kaspersky ın kastığını iddaa ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.