Şimdi Ara

Acemi birliğe giderken ne götürmek gerekiyo (En önemli şeyler) orda verilenler Dışında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
24.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    full hazır set satan firmalar var.. A dan Z ye ve sadece gerekli olanlar...koşturmaya gerek yok..çarpılmayada.. tıraş çantasından...ğne ipliğie.kitap okuma lamöbasından.cep seccadesine.. kitap kalem bot kilidi normal kilidi..boya zarf kalem defter slikon tabanlık nasır silikonu kulaktıkacı kulak pamuğu krem zart zurt..parça parça küçük 30 çkusur çeşit ürün.. ama ben iyide almışım.. millet bunu nerden buldun ya derken.. ben acemide havayla şiine cep minderrin üstünde otoruyordum..:) ne ararsan her şey derli toplu..ve dolaba sığabilecek küçük çantayla beraber.. yapman gereken..üstündeki sivilleri alıp sülüsünle teslim olmak bu seti aldıktan sonra ...2014 şubat full takım çanta fiyatı 289tl kargo alıcıya ait.. (çantası 40 lira dışarda sordum)(şu çıksın diyerek fiyat düşürme şansınız var ama bence çıkarmayın askerde en luzumsuz şey bile lazım oluyor..) ajans8@hotmail.com.tr buraya e mail atın dönüyorlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: albay43

full hazır set satan firmalar var.. A dan Z ye ve sadece gerekli olanlar...koşturmaya gerek yok..çarpılmayada.. tıraş çantasından...ğne ipliğie.kitap okuma lamöbasından.cep seccadesine.. kitap kalem bot kilidi normal kilidi..boya zarf kalem defter slikon tabanlık nasır silikonu kulaktıkacı kulak pamuğu krem zart zurt..parça parça küçük 30 çkusur çeşit ürün.. ama ben iyide almışım.. millet bunu nerden buldun ya derken.. ben acemide havayla şiine cep minderrin üstünde otoruyordum..:) ne ararsan her şey derli toplu..ve dolaba sığabilecek küçük çantayla beraber.. yapman gereken..üstündeki sivilleri alıp sülüsünle teslim olmak bu seti aldıktan sonra ...2014 şubat full takım çanta fiyatı 289tl kargo alıcıya ait.. (çantası 40 lira dışarda sordum)(şu çıksın diyerek fiyat düşürme şansınız var ama bence çıkarmayın askerde en luzumsuz şey bile lazım oluyor..) ajans8@hotmail.com.tr buraya e mail atın dönüyorlar...

sonundaki tr yi koymayan arkadaşım... dikkat et sonunda tr var... ajans8@hotmail.com.tr

• quote:

Orijinalden alıntı: Licus

Askere giderken ne götüreyim diye merak edenler için

http://www.melihguney.com/askere-giderken-alinmasi-gerekenler.html

Acemi birliğe giderken ne götürmek gerekiyo (En önemli şeyler) orda verilenler Dışında

buda güzelmiş..ancak benim aldığım yeri ..ajans8@hotmail.com.tr yi..tavsiye ederim.. bendekiler eskidi ..eski olamsa bende satardımda. neyi satacan... sadece buyunluk maske eldvien vs kaldı. onlarıda çıkaekn veririm.. kalanlara..her şey gnlünüce olsun korkmayın geçiyor bende kaldı 40 gün..:)

• hsynkmrl kullanıcısına yanıt

• Askere giderken bazıları size hiç bişey götürmeyin orda veriyorlar yada orda kantinden alırsınız filan diyebilirler. Bence siz onlara kanmayın, bir bot boyası almak için bile sıranın gelmediği kantin sıralarını hatırlıyorum. Elinizden geldiğince en önemli ihtiyaçlarını siz yanınıza alın arkadaşlar. Hatta hazır asker paketleri var, askerin en temel ihtiyaçlarını karşılayan ürünler oluyor içinde, fiyatıda uygun oluyor. Akşam sizin için bir kaç tane ondan bulup ekleyeceğim buraya, incelersiniz.
  • sete felan 300 tl vermeyin reklamcılara kanmayın
    10 tane boxer
    10 tane atlet
    1 silikon tabanlık
    traş malzemeleri
    1 deodorant
    1 bot boyası
    max 100 tl
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.