Şimdi Ara

Acemiler, Yeni Başlayanlar Toplanıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim gibi dota2'ye yeni başlayan arkadaşlar varsa beraber oynayıp oyunu öğrenebiliriz.

• Yeni başlamış bilmeyenlerle oynayarak oyunu nasıl öğrenmeyi planlıyosun?
  • F355 Challenge F kullanıcısına yanıt
    bu oyunu ilk oynayanlar nasıl öğrendi sizce? tabiki oynaya oynaya öğrendiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok geç saatlerde oynucaksan ben burdayım

steam linkini mesaj at ekliyim
  • yaz benide

• Lallana

• Balbasur kullanıcısına yanıt
    çok geç saatler derken örneğin?
  • Lothlórien kullanıcısına yanıt
    gece 4 den sabah 7 gibi
  • Steam id : Spakh ekleyin oynayalım bende yeni basladim
  • Oyunu tam olarak öğrenmek istiyorsanız eğer internetiniz iyi ise abd east de oynayın. Eu east ve westte çok fazla rus ve Türk oyuncu olduğu için oyunu öğrenmezsiniz delirirsiniz(neden Türk dedim çünkü oynayan Türklerin çoğu sadece kill için oynuyor ve support almıyorlar) iyi support isterseniz Eyjafjallajökull nickim ekleyin

• Oyunun metasını bir türlü çözemedim zorlanıyorum ondan
  • NaturaLweeD_ N kullanıcısına yanıt
    turnuvaları izlersen metayı anlarsın. zaten ti4ten beri meta aynı neredeyse. ünlü oyuncuları takip edin. çok şey kazanırsınız.

• F355 Challenge F kullanıcısına yanıt
    bilen adamın takati olmaz habire küfredip durur noob de flame çeker vs ondan .
  • kardeş ben sana anlatırım rahat ol noob maça girer oynarız senle, pull, stack öğretirim, itemlerin neler getirdiğini yazar çizerim rahat ol bakma burdaki millete sen .

özel mesajlan at steam linkini eklerim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeklenenAdam

turnuvaları izlersen metayı anlarsın. zaten ti4ten beri meta aynı neredeyse. ünlü oyuncuları takip edin. çok şey kazanırsınız.

Anladım ama bazi maçlar takimda range carrylerin olmamasını çözemedim team fightlarda kule alırken vs gerekmez mi yoksa kolay focus yiyip ölür gibi geliyor bir de offlane ne demek hangi herolar neden offlane yapar bunları bilmiyorum

• Arkadaşlar selamlar...Ben de daha yeni sayılırım..bol bol gameplay seyrediyorum ama prof takım oyunları ile tabiikide aynı olmuyor public maçlar..herkez kill ve rampage peşinde..strateji desen hak getire:)
    Milet unreal tournament oynar gibi takılıyor bu da oyundan zevk almayı zorlaştırıyor doğal olarak...Ben oyunun teorik olarak püf noktalarını midde oynayan oyuncunun rüne kontrolunden,ne zaman creep pull yada stack yapılır veya nezaman agresif,ne zaman pasif oynamak tercih edilir,oyunda zamanı nasıl değerlendirmek lazım vs. bu gibi birçok detay içeren sorular var kafamda ve ciddi anlamda strateji olarak tartışma ve öğrenme ihtiyacım var..onun dışında pratik ve refleks olarak bir sorun yaşamıyorum..dediğim hibi oyunda belirleyici unsur detaylar...eğer bu konuda tecrübelerini paylaşmak isteyecek arkadaşlar olursa bana mutlaka pm den ulaşsınlar...çok sevinirim..
  • Uzun süre lol oynayıp communitysinden bıkmış ve artık oyuna çok vakit ayıramayacak olmam dolayısıyla lolü bırakmıştım.Arada ufak heyecanlar arıyordum dota 2 çoktandır yüklü arada girip pudge ile fantezi yapardım.Son birkaç gündür oynadıkça sevmeye başladım dotayı.Axe,Wraith king,Brood mother ile fena sayılmayacak performans sergiledim.Şuanda tek sıkıntım item buildi.Mesela ben wraith king iken karşıda kasmış bir lich vardı ve tek başına taşıdı oyunu anti itemını bilmediğim için çok damage aldım.Ya da bkb denen o meşhur item hangi heroların skillerini dodgeluyor onu bilmiyorum.Şuan oyunun en mutlu dönemindeyim yani noobluk dönemi bakalım ilerde neler olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.