Şimdi Ara

Acemilikten Başlayan Scarface Mafia 2 tarzı mafya filmleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öneriniz var mı Godfather gibi direk yükselişte değil de sonradan yükselişe geçicek.(godfather ı da severim)
    (Mafia 2 oyun biliyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

izledim

• -ağır mafya değil ama uyuşturucu sektörü, izlemediysen kesin izle iyi filmdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 6 Eylül 2013; 0:48:37 >

• Benzer konuya sahip sayılırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Benzer konuya sahip sayılırlar.

son filmi izledim ve çok güzel bir film mutlaka izleyin şu ortanca filmede bi ara bakayım konusu ilgimi çekti
  • Önerilen filmlerin hepsi on numara yanlız tam arşivlik anlayacağınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oromë

bunu izleyecektim de iyi kalitelisi 3 gb mış ben de tv de izlemeyi seviyorum büyük ekranda ve tv ye usb ile takıyorum.usb 2 gb (yakında daha büyük boyutlu bir usb alıcam) düşük kalitede zevki çıkar mı bilmiyorum
  • Şimdi arşive baktım.Bendeki 7.75gb lık 720p versiyonu.Yani ararsanız bulabilirsiniz.

Edit:Galiba ben yanlış anlamışım.Sorun bulamamak değil usb'ymiş.Kesinlikle en azından 8'lik bir usb almalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oromë -- 6 Eylül 2013; 17:24:54 >
  • quote:

Şimdi arşive baktım.Bendeki 7.75gb lık 720p versiyonu.Yani ararsanız bulabilirsiniz.

yifynin 2 gb lik 1080p ripleri iyi oluyordu da bu 2.36 gb.pc de izlemesi de sarmıyor hocam tv daha iyi tabi ekran büyük
  • Al-Tair kullanıcısına yanıt
    Zaten o kadar sıkıştırılmış 1080p'nin bir anlamı yok.Gerçek 720p kalitesi ortalama 4.3gb'ın üstüdür.1080p ise en az 8-9gb olmalıdır.Önemli olan çözünürlük değil, bitrate'dir.Televiyonu taşıyabilir misiniz bilmiyorum ya da hdmi çıkışlı laptopunuz varsa direkt pc'yi hdmi kablosu ile bağlarsanız çok rahat olur.Ben öyle yapıyorum.
  • quote:

Zaten o kadar sıkıştırılmış 1080p'nin bir anlamı yok.Gerçek 720p kalitesi ortalama 4.3gb'ın üstüdür.1080p ise en az 8-9gb olmalıdır.Önemli olan çözünürlük değil, bitrate'dir.Televiyonu taşıyabilir misiniz bilmiyorum ya da hdmi çıkışlı laptopunuz varsa direkt pc'yi hdmi kablosu ile bağlarsanız çok rahat olur.Ben öyle yapıyorum.

hocam bir filme 4-5 gb da akk aşar ya,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al-Tair

quote:

hocam bir filme 4-5 gb da akk aşar ya,

Orası öyle aşıyoruz tabi.Eskiden daha beterdi, şimdi yine 3'e düşüyorda kullanılabiliyor bir derece.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.