merhabalar 350 tlye kadar navigasyon almayı düşünüyorum forumda baya bi sayfa okudum ama hala aklımdaki bazı soru işaretleri gitmedi öncelikle almayı düşündüğüm 2 model 1- tomtom via 125 260tl 2- garmin 1410 310tl forumda tomtom çok iyi bi şöhrete sahip değil biliyorum garminde eski gibi geldi bana model olarak ama ücretsiz güncelleme falan ilgimi çekiyo sizce bunların dışında birşeyde olabilir ne almalıyım bugun alıcam büyük ihtimalle yardımlarınız için sağolun
quote:Orijinalden alıntı: ay61n merhabalar 350 tlye kadar navigasyon almayı düşünüyorum forumda baya bi sayfa okudum ama hala aklımdaki bazı soru işaretleri gitmedi öncelikle almayı düşündüğüm 2 model 1- tomtom via 125 260tl 2- garmin 1410 310tl forumda tomtom çok iyi bi şöhrete sahip değil biliyorum garminde eski gibi geldi bana model olarak ama ücretsiz güncelleme falan ilgimi çekiyo sizce bunların dışında birşeyde olabilir ne almalıyım bugun alıcam büyük ihtimalle yardımlarınız için sağolun Bana göre garmin tomtoma göre daha iyi Türkiye kullandığı hatrita datası Başarsoft. Tomtom Teleatlas kullanıyor pek Türkiye için tavsiye edilmiyor.