Şimdi Ara

acemiye yardim lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar ne olur yardim edin bilgisayar niye kendi kendine kapanip acilir neden olabilir yardim ederseniz sevinirim

• ama sorununu tam açıklamalısın. kapanıp açılıyor ama ne yaparken yada bişe yapmadan daha açılır açılmaz mı kapanıyor. yoksa oyun oynuyorsun o sıradamı. eğer tam açıklama yaparsan eminim yardım bulabilirsin. kolay gelsin.
  • bazen nette gezerken bazen bilgisayarin basinda kimse yokken bile acilip kapaniyor
  • evet sorunun ısınma sorunu gibi gözüküyor. bilgisayarın çalışırken içine bakma imkanın varsa yan kağağının aç ve tüm fanların çalışıp çalışmadığını kontrol et . eğer çalışmayan bir fan varsa sorun var demektir. ve o fanı değiştirmenin yoluna bak. eğer tüm fanlar çalışıyor ise sistem sıcaklığı gösteren programlardan yükle. tüm sistem sıcaklığını denetle aşırı ısınma bu sorunu yapabilir. sisteme ek fan takman gerekebilir. ancak ramlerden de kaynaklanabilir. ramler yetersiz olabilir yerlerinden oynamış olabilir. bi kontrol et yerlerine dikatlice bastır.
  • eğer hiçbir işlem yapmazken dahi kendiliiinden açılıp kapanıyosa .
    yani ve kısa bir sürede yapıyorsa bunu işlemcin çok ısınmış daolaiblir
    ya da önce bir antispyware ve antivirüs le bi tarat bilgisayarını bakalım nedir ne değildir var mı yoksa o zaman bakarız bir daha
  • http://forum.donanimhaber.com/m_6004164/tm.htm

Bide buraya bak işni yarar sanırım.
  • kedidir kedişaka bi yana trojan olabilir.bir tarama yap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye lütfen (acil)
    11 yıl önce açıldı
    Yardim edin
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.