Şimdi Ara

Acemiye Yardim Lutfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben Almanya da yasiyorum burada danisabilecegim pek kimse olmadigi icin forumdan yararlanmak istedim kendime uygun guncel oyunlari yuksek goruntu kalitesiyle oynayabilecegim orta halli bi Gaming Pc almak istiyorum,kendim toplatma durumum yok cunku butcem el vermiyo fakat burada ikinci el temiz kullanilmis kasalar cok uygun fiyatlara satiliyo yada ben oyle saniyorum ve bu konuda sizden yardim istiyorum ben burada internetten buldugum urunleri buraya yaziyim sizde lutfen bana bildirin al yada alma diye ve nedeninide yazarsaniz cok sevinirim

ilk olarak bunu buldum 0 urun kullanilmamis

Prozessor: AMD FX-6100 6x 3.30GHz AM3+
    Arbeitsspeicher: 8192MB DDR3 (2x4096MB)
    Grafikkarte: Nvidia Geforce GT630 4096MB
    Laufwerk: DVD RW Brenner
    Festplatte: 500GB SATA3 7200upm
    Stromquelle: Netzteil 420W Silent
    Betriebssystem: Windows 7 Starter FREE Edition

fiyat: 389euro

sizce guncel oyunlari yuksek kaliteli ile sorunsuz skintisiz oynayabilirmiyim?

• Ekran kartı çok kötü ama siz orada alabileceğiniz siteleri ve butcenizi söyleyin biz size tavsiye veririz internette de birsürü video var toplama ile ilgili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.
    Oyun için bilgisayar düşünüyorsan öncelikle ekran kartına önem vermelisin.
    Bu devirde bir oyun makinası alıyorsan GTX660Ti dan daha düşük ekran kartı almanı tavsiye etmiyorum.
    Ayrıca psu'da oldukça düşük.
    Ram belleğini yazmışsın ama bellek miktarı kadar hızları da önemli. Onlarıda dikkate alırsan iyi edersin. Tavsiyem en az 1600mhz.
    Makinanın seri çalışması için yine bu devirde artık normal hdd alınmaz. Mutlaka ssd olan bir bilgisayar bakmanı tavsiye ediyorum. yada sonradan da takabilirsin.

Yazdığın bilgisayarı genel olarak basitçe değerlendirirsek. 1000euro luk bir makina 10 puan desek. Bu makina ancak 5-6 puan alır.
    Bu makina ile en güncel oyunları orta seviyede oynarsın. Ama çok fazla beklentin olmasın. Tüm ayarları fulleyip de crysis 3 oynamak gibi bir hayal kurma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.