Acer 1642 WLMI aldım, fakat bataryası özelliklerinde yazığı gibi 2 - 2,5 saat gitmiyor, bana 1 saat 20 dakika gitti batarya üstelik power management daki ayarlarıda kıstığım halde: CPU speed= high, brighness= %40, wireless açık (bundan olabilir mi)... Sizce normal mi? sizin batarya ne kadar gidiyor, yardımcı olanlara teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: Blustery
Acer 1642 WLMI aldım, fakat bataryası özelliklerinde yazığı gibi 2 - 2,5 saat gitmiyor, bana 1 saat 20 dakika gitti batarya üstelik power management daki ayarlarıda kıstığım halde: CPU speed= high, brighness= %40, wireless açık (bundan olabilir mi)... Sizce normal mi? sizin batarya ne kadar gidiyor, yardımcı olanlara teşekkürler...
hah! bir bu eksikti. gene bir laptopa acaba aradığım bumu diye bakarken.
100$ daha ucuza Dell Latitude 120L gördüm herşey aynı ama DVD RW yok onda. Sırf slışveriş sitesi pili 1 saat 40 dakika gider diye buna bakmaya başlamış
Arkadaşım Batayan Yenimiydi İlk Kullanışta Belki Verim Vermemiştir.
Zaten firmaların yazdıklarına fazla güvenme. Bu aynı otomobil firmalarının yakıt tüketim değerleri gibi. Bir değer yazıyorlar ama o değere kesinlikle tüketici ulaşamıyor. Wireless'i kullanmadığın zamanlarda kapatman mantıklı. Pilin bişraz daha fazla gidebilir. Ancak pilinin 1:30 - 1:50'den fazla kesinlikle gitmez
quote:
Orjinalden alıntı: Blustery
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme