Şimdi Ara

ACER 1642 BATARYA HAKKINDA YARDIM ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer 1642 WLMI aldım, fakat bataryası özelliklerinde yazığı gibi 2 - 2,5 saat gitmiyor, bana 1 saat 20 dakika gitti batarya üstelik power management daki ayarlarıda kıstığım halde: CPU speed= high, brighness= %40, wireless açık (bundan olabilir mi)... Sizce normal mi? sizin batarya ne kadar gidiyor, yardımcı olanlara teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: Blustery

Acer 1642 WLMI aldım, fakat bataryası özelliklerinde yazığı gibi 2 - 2,5 saat gitmiyor, bana 1 saat 20 dakika gitti batarya üstelik power management daki ayarlarıda kıstığım halde: CPU speed= high, brighness= %40, wireless açık (bundan olabilir mi)... Sizce normal mi? sizin batarya ne kadar gidiyor, yardımcı olanlara teşekkürler...

hah! bir bu eksikti. gene bir laptopa acaba aradığım bumu diye bakarken.

100$ daha ucuza Dell Latitude 120L gördüm herşey aynı ama DVD RW yok onda. Sırf slışveriş sitesi pili 1 saat 40 dakika gider diye buna bakmaya başlamış
  • Arkadaşım Batayan Yenimiydi İlk Kullanışta Belki Verim Vermemiştir.
  • Zaten firmaların yazdıklarına fazla güvenme. Bu aynı otomobil firmalarının yakıt tüketim değerleri gibi. Bir değer yazıyorlar ama o değere kesinlikle tüketici ulaşamıyor. Wireless'i kullanmadığın zamanlarda kapatman mantıklı. Pilin bişraz daha fazla gidebilir. Ancak pilinin 1:30 - 1:50'den fazla kesinlikle gitmez

quote:

Orjinalden alıntı: Blustery

Acer 1642 WLMI aldım, fakat bataryası özelliklerinde yazığı gibi 2 - 2,5 saat gitmiyor, bana 1 saat 20 dakika gitti batarya üstelik power management daki ayarlarıda kıstığım halde: CPU speed= high, brighness= %40, wireless açık (bundan olabilir mi)... Sizce normal mi? sizin batarya ne kadar gidiyor, yardımcı olanlara teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.