Ben 2 aydır dell 6000 kullanıyorum. ses kalitesinden kimse bahsetmemiş.. öncelikle dell 6000 de müzik dinle sonra karar ver derim.
Sonunda ben de Dell' lendim, 1029$+kdv den bonusa 12 taksitle aldım,yanında birde cillop suni deri çanta verdiler bu fiyata şahsen çok memnun kaldım, ekranı umduğumdan daha güzel çıktı birde müthiş hızlı, arkadaşın dediği gibi ses olayı süper bi mp3 açtım sanki creative speakerdan çıkan ses kadar kaliteli. Wireless ı denedim 2 blok ötedeki bir arkadaşın wireless adls hattını buldu inanamadım, şimdilik interneti ondan beleş kullanıyorum benim ki bağlanan n akadar
herkese yorumlarından dolayı teşekkürler.
Hyr çıldırmana gerek yoktu ki Dell 6000 almak için zaten iki makine arasında dolu fark war.. Ekranı parlak değil die eziorlar makineyi ama netliği vs mükemmel bence.. Ve daha ölü piksel çıkan 1 kişi war sadece o kadar Dell6000liden.. Ses kalitesi çok iyi değil Toshibalarda çok kaliteli ses çıkıor ama benim acer'den sonra bundan çıkan sesin yüksekliği beni gerçekten çok şaşırtmıştı.. Wireless gerçekten güçlü..
Dell6000 topicinde sorunların olursa yardımcı olabiliriz.. Bir de kullanıcı istatistiği listesine (üst konularda) adını ekletirsen tmmdır
quote:
Orjinalden alıntı: Prag06
Sonunda ben de Dell' lendim, 1029$+kdv den bonusa 12 taksitle aldım,yanında birde cillop suni deri çanta verdiler bu fiyata şahsen çok memnun kaldım, ekranı umduğumdan daha güzel çıktı birde müthiş hızlı, arkadaşın dediği gibi ses olayı süper bi mp3 açtım sanki creative speakerdan çıkan ses kadar kaliteli. Wireless ı denedim 2 blok ötedeki bir arkadaşın wireless adls hattını buldu inanamadım, şimdilik interneti ondan beleş kullanıyorum benim ki bağlanan n akadar
herkese yorumlarından dolayı teşekkürler.
selam en son bu foruma 5 ay onje yazılmıs ama bu sahsa da yardımcı olursunuz ınsallah ben de dell- asus- ya da acer ın orta yollu modellerınden birini almak ıstıyorum daha cok gonlum acer 1642 de ıdı.ancak burada okudugum yorumlar dell e yonelmemı sagladı dell de 2 gun once cıkan haber benı kuskulandırıyor. apple dan sonra dell de batarya ısınmasından dolayı notebooklardan bazılarını toplatmıs.toplananlar uretılenlerın %18 -20 sıne tekabuıl edıyormus. ısınan pillerin kullanıldıgı modeller ise Latitude, Inspiron, XTS ve PMW (precision mobile workstation) ben şimdi napıjam. dell istiyoken bu haber de nerden cıktı..:(
noolur cevap verin:(
vermiycez hahahaha
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme