hayırlı olsun iyi günlerde kullan güzel seçim yapmışsın
anlamıyorum arkadaşlar,biri bana 200 dolar daha ucuz olan msi645 den fazlasını söyleyebilirmi bu makinenin? spec leri aynı hemen hemen, MSI in ekran kartı daha hızlı hem..
arkadaşlar, belki alakasız bi topicte yazıyorum bunu ama, 1692 alanlara bişi sorcam. Ben de 3 gün önce aldım bu laptoupu ve gayet iyi hoş güzel şimdilik. Sorucağım şudur, bu makina için s-videoout kablosu alan var mı, açıkçası ben teknosada baktım her türlü kablo vardı, aradan s-video out kablosu da çıktı fakat makinanın üstündekinden farklıydı. nerden alabilceğimi bilen biri varsa yardım edebilirse sevinirim. Özellikle m.köy, beşiktaş tarafında bi yerler varsa alabileceğim cevaplarınızı beklemekteyim.teşekkürler şimdiden...
yazıcıoğlunun en alt katında bulabilirsin
bende cuma günü aldım bütün haftasonunu bilgisayarı zorlayarak geçirdinm performansından şuan için memnunum,,ram:2*256,,,ama pcdepo reklamda ddr2 demiş açtık baktık ddr1,,ürünü hemen değiştirebileceğimi söylediler,,yanınada fs 2045 i koydular ama ben aceri tercih ettim,,ekranı gerçekten muhteşem,,,fs.nin kasası plastik gibi hoşuma gitmedi!gerçi arada 700 ytl lik bir fark var ama içime acer sindi,,
pc depoda müşteriye yaklaşım hoşuma gitti,,,,,,
ACER'ın turion'ları a gibi geliyor kardeşim...........
bu yazan özellikler gerçeğini yansıtmıyor, ddr2 değil,,pcdepoda alırken açtırdım baktık,maalesef ddr1 yani sonoma olayı yok,,başka bir laptop alabileceğimi söylediler ama ben uzun uzun düşünüp fs 2045 e biraz baktıktan sonra acer aepire 1692 wlmi,yi tercih ettim,,ekran övüldüğü kadar var,,O dereceden olmasa bile O dereceye yakın bir açıdan gayet güzel görüntüsü var,şuan için oynayamadığım oyun yok,yani 64 mb.ati x 700 ün performansından da memnunum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme