Şimdi Ara

Acer 1692WLMI alıcaklar bence kaçırmasın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayırlı olsun iyi günlerde kullan güzel seçim yapmışsın
  • anlamıyorum arkadaşlar,biri bana 200 dolar daha ucuz olan msi645 den fazlasını söyleyebilirmi bu makinenin?
    spec leri aynı hemen hemen, MSI in ekran kartı daha hızlı hem..
  • arkadaşlar, belki alakasız bi topicte yazıyorum bunu ama, 1692 alanlara bişi sorcam. Ben de 3 gün önce aldım bu laptoupu ve gayet iyi hoş güzel şimdilik. Sorucağım şudur, bu makina için s-videoout kablosu alan var mı, açıkçası ben teknosada baktım her türlü kablo vardı, aradan s-video out kablosu da çıktı fakat makinanın üstündekinden farklıydı. nerden alabilceğimi bilen biri varsa yardım edebilirse sevinirim. Özellikle m.köy, beşiktaş tarafında bi yerler varsa alabileceğim cevaplarınızı beklemekteyim.teşekkürler şimdiden...
  • yazıcıoğlunun en alt katında bulabilirsin
  • bende cuma günü aldım bütün haftasonunu bilgisayarı zorlayarak geçirdinm performansından şuan için memnunum,,ram:2*256,,,ama pcdepo reklamda ddr2 demiş açtık baktık ddr1,,ürünü hemen değiştirebileceğimi söylediler,,yanınada fs 2045 i koydular ama ben aceri tercih ettim,,ekranı gerçekten muhteşem,,,fs.nin kasası plastik gibi hoşuma gitmedi!gerçi arada 700 ytl lik bir fark var ama içime acer sindi,,
  • pc depoda müşteriye yaklaşım hoşuma gitti,,,,,,
  • ACER'ın turion'ları a gibi geliyor kardeşim...........
  • bu yazan özellikler gerçeğini yansıtmıyor, ddr2 değil,,pcdepoda alırken açtırdım baktık,maalesef ddr1 yani sonoma olayı yok,,başka bir laptop alabileceğimi söylediler ama ben uzun uzun düşünüp fs 2045 e biraz baktıktan sonra acer aepire 1692 wlmi,yi tercih ettim,,ekran övüldüğü kadar var,,O dereceden olmasa bile O dereceye yakın bir açıdan gayet güzel görüntüsü var,şuan için oynayamadığım oyun yok,yani 64 mb.ati x 700 ün performansından da memnunum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.