rami yükselttikten sonra ekran kartını da 224'e çıkartırsam daha iyi bi puan elde edebiliriz heralde?öyle mi oluyor?
quote:
Orjinalden alıntı: deep47
1273 oldukça düşük bir puan, intel paylaşımlılarda bu puana çok yakın bir puan veriyorlar zaten, ati ekran kartı koymalarının anlamı kalmamış. Zaten Express 200'lerde böyle düşük puan veriyor, normal bir performans için x300 lazım, tabiki paylaşımsız
makinenin kasası gerçekten beklediğimden daha kaliteli...görünüm olarak,kullanım olarak gayet tatminkar..kullanılan malzeme kalitesi üst sınıf olmuş... dün aldığımdan beri şarjda..(nerdeyse 24 saati geçti) hala ısınma gözlemedim...çok az bi ısınma hdd üzerinde ama öyle rahatsız edecek türden diil... kamerası gerçekten çok kaliteli çekim yapıyor..225 derece dönüyor olması da ayrı bi kolaylık :) entegre bluetooth yok. ekran parlak diil ama görüntü inanılmaz güzel..parlak ekrandan buna geçince ohh be dedim resmen...ışık vurduğu zaman parlak ekranda hiçbişey görünmüyordu..bunda öyle bir sorun yok..eskiye döndüğü için rahatım... ama 512 ram kesinlikle az kalıyor böyle bi makineye...o yüzden yarın 2 gb ram takıyorum...heralde ondan sonra hiç sorun kalmayacak .
quote:
Orjinalden alıntı: qop
hocam makinenin kasa kalitesi nasıl...Isınma durumu nasıl?..
Biraz da fiziksel özelliklerinden bahsedersen sevinirim.
sağolasın dostum..darısı her isteyenin başına
quote:
Orjinalden alıntı: Pis_Bilecikli
güle güle kullan darısı başıma..
dostum super pi yapıcan mı 1m pi performans gorelim. fazla ram kullanan ıvır zıvırı kapatırsan tam sonuc ortaya cıkar. bide ramlari kac mhz alcan ne alcan? 667 de de calısması lazım bunlarda ve performansada katlısı olur yine.
ekranın parlak olmadığına eminmisin, linkte var diye gösterio hatta bluetooth da var seninki bu modelden farklı mı yoksa yanlış mı yazıyor gold da
Orjinalden alıntı: blue79
ekran parlak diil ama görüntü inanılmaz güzel..parlak ekrandan buna geçince ohh be dedim resmen...ışık vurduğu zaman parlak ekranda hiçbişey görünmüyordu..bunda öyle bir sorun yok..eskiye döndüğü için rahatım...
süper pi'yi indirmiştim ama programdan bişy anlamadığım için yapamadım testi ama sizin için bi daha denerim :)
ramleri 533 mhz alıcam..dual desteği de var ama şu aşamada bunlar da işimi fazlasıyla görür heralde...
quote:
Orjinalden alıntı: omer_ist
dostum super pi yapıcan mı 1m pi performans gorelim. fazla ram kullanan ıvır zıvırı kapatırsan tam sonuc ortaya cıkar. bide ramlari kac mhz alcan ne alcan? 667 de de calısması lazım bunlarda ve performansada katlısı olur yine.
evt kesinlikle eminim..tft lcd ekranı.. böyle olmasından da çok memnunum...bluetooth düğmesi var üzerinde ama donanım olarak içinde yok...sanıım Aspire 5100 serisi olarak standart bir kasa var...modele göre içindeki donanımlar farkediyor...gerçi golddan alırken de bluetooth hediye ettiler.onu da belirteyim :)
Orjinalden alıntı: tengerlek
ekranın parlak olmadığına eminmisin, linkte var diye gösterio hatta bluetooth da var seninki bu modelden farklı mı yoksa yanlış mı yazıyor gold da
Orjinalden alıntı: blue79
ekran parlak diil ama görüntü inanılmaz güzel..parlak ekrandan buna geçince ohh be dedim resmen...ışık vurduğu zaman parlak ekranda hiçbişey görünmüyordu..bunda öyle bir sorun yok..eskiye döndüğü için rahatım...
dsotum bu cihazz TURION X2 ise çok iyi almışsın AMd anakart problemin çözüp 65 NM üretim sürecine geçerse bence intel daha yaklaşamıcak bile AMD ye bakalım ya
şimdi P4 laptop var çok ısınıyor ama bir daha alırsam AMD almayı dşünüyorum bende
hocam kısmetse gold un kampansı bitmeden 1 tane ben alacam..ram i 1 Gb yaptımmı cillop gibi olur..
Yorum ve test sonuçlarınızı bekliyoruz..
evt dostum turion x2 64 bit.. birazdan ramleri de 2 gb'a çıkartıyorum..bakalım nolacak... gelişmeleri ilk fırsatta yine yazarım :) bu arada hangi testleri yapmamı istiyorsanız bana programın download linkini gönderirseniz indirip testi yaparım..sonucu da burada paylaşırım...çook profesyonel ve teknik anlamda özelliklerinden pek anlamıyorum da :):):)
quote:
Orjinalden alıntı: oguziu
dsotum bu cihazz TURION X2 ise çok iyi almışsın AMd anakart problemin çözüp 65 NM üretim sürecine geçerse bence intel daha yaklaşamıcak bile AMD ye bakalım ya
şimdi P4 laptop var çok ısınıyor ama bir daha alırsam AMD almayı dşünüyorum bende
gule gule kullan
teşekkürler ;)
quote:
Orjinalden alıntı: zzzzz
gule gule kullan
BLUE79 hayırlı olsun Bilgisayarına oyun yükledin mi hiç? Bende MSI (M635 AMD Turion64 2.0GHz 1024MB 100GB DVD+-RW) Notebook almayı düşünüyodum ama forumdakileri okuduktan sonra ACERe karar verdim.. Birde Rami nasıl eklettin illaki bilgisayarcının eklemesi mi gerekir kendimiz ekleyemeyiz mi? Gold bilgisayara gittim 512 ram eklemek için 105 milyon daha fazla alırız dediler..Halbuki diğer yerler daha düşük fiyata ram ekliyorlar.. birde sence senin makinanın Acerin 5601 modeline göre artıları veya eksileri varmıdır..
merhaba
benim de almadan önce en çok merak ettiğim konulardan bir tanesi buydu..hangi oyunları kaldırabileceğini merak ediyordum..ekran kartı hakkında şüphelerim vardı ama şu anda hiçbir sorun yok... Need For Speed MW,Winning eleven'ı yükledim sadece...ikisi de hiç sorunsuz açıldı...
ram'i ben kendim taktım...en ufak bir zorluğu yok..hatta forumdaki arkadaşlardan birinden aldım ramleri (fiyat da dışarıya gerçekten çok çok ucuz) şu anda 2 gb ram ile kullanıyorum (ekran kartı 128'ini alıyor o ayrı :) )eğer gol-d sadece rami takmak için 105 ytl istedilerse gel ben sana bedava yaparım dostum bu işi,o kadar abartılacak bişey diil bu :)
5601'in ekran kartı 224 mb'a kadar desteklyor diye biliyorum ve bundan farkı bluetoothun dahili olması..bir de kasası buna göre çok çok az daha az ince... bunların dışında bir fark yok sanırım...
quote:
Orjinalden alıntı: aswod
BLUE79 hayırlı olsun Bilgisayarına oyun yükledin mi hiç? Bende MSI (M635 AMD Turion64 2.0GHz 1024MB 100GB DVD+-RW) Notebook almayı düşünüyodum ama forumdakileri okuduktan sonra ACERe karar verdim.. Birde Rami nasıl eklettin illaki bilgisayarcının eklemesi mi gerekir kendimiz ekleyemeyiz mi? ****a gittim 512 ram eklemek için 105 milyon daha fazla alırız dediler..Halbuki diğer yerler daha düşük fiyata ram ekliyorlar.. birde sence senin makinanın Acerin 5601 modeline göre artıları veya eksileri varmıdır..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme