Şimdi Ara

acer 5630 format problemi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer 5630 marka laptopuma format attim butun driverlarinida sorunsuzca yukledim. Daha sonra windows guncellemelerini yapti ve yeniden baslatmam icin uyari werdi. Yeniden baslatma secenegini sectikten sonra kapanma esnasinda birkac yuklemesine dewam daha etti we bir turlu kapanmadii belirli bir sure sonra mavi ekran uyarisi werdi ve kendiliginden kapandi .laptopu actiktan sonra ben kendim hersey normal bir sekilde seyrederken windows baslatiliyor ekraninda kaldi ve birdaha acilmadi mecburen bu sorunla karsilastigim icin yaklasik 6.formati bastan attim ..boyle bir problemle karsilasan bir arkadas warsa yardimci olabilirse sewinirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• belki elinizdeki windows problemlidir. başka bir windows deneyin mümkünse msdn çıkışlı ellenmemiş birşey olsun.
  • Tesekkur ederim.. en son formati bugun attim acildi laptop sonra windows guncellemerini yapmak icin tekrar yeniden baslatma istedi baslatma islemini onayladim 119 guncellemeyi yapti fakat tekrar bastanbaslamadi .. dediginiz gibi yeni bir windows deniyecegim kismetse..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.