Maksimum Çözünürlük : 1366*768 Ekran Boyutu : 15.6" Ethernet : 10/100/1000 Mbps Batarya Adedi : 1 Adet Portlar : 1 x VGA (Monitör Çıkışı) Portlar : 3 x USB 2.0 Portlar : 1 x Kulaklık Çıkışı Portlar : 1 x Mikrofon Girişi Portlar : 1 x RJ-45 Ethernet Sistem Belleği : 2 GB Bellek(Ram) Yuva Sayısı : 2 Adet Kullanılan Bellek(Ram) : 2 Adet Video Chipset : NVIDIA Wireless : 802.11b Wireless : 802.11g Bluetooth : Yok Garanti Süresi : 24 Ay Grafik İşlemci Hafızası : 512MB Paylaşımsız Disk Kapasitesi : 201 GB - 300 GB Disk Kapasitesi : 250 GB İşlemci Hızı : 2.1 GHz - 2.5 GHz İşlemci Hızı : 2.1 GHz L2 Cache Kapasitesi : 2 MB İşlemci Tipi : Core2Duo İşletim Sistemi : Linux Disk Dönüş Hızı : 5400 RPM Desteklediği Kartlar : 1 x Secure Digital(SD)/MMC Seri Port : Yok Web Kamerası : Var Uzaktan Kumanda : Yok Parmak Okuyucu : Yok İşlemci Markası : Intel Ekran Kartı Hafızası : Paylaşımsız
Özellikleri bana güzel geldi. Aranızda kullanan varmı. Acaba almaya değer bir makinemidir. Kullananların tavsiyesini bekliyorum.
Fiyatını da yazarsan değerlendirelim..
1000 TL ye geliyor bana şu an için.
Fiyatına göre gayet iyi , alınabilir..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme