Şimdi Ara

acer 5672 core duo T2300 sonunda (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
4.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: electronics

@maybera, hocam aldın heralde laptopu, imzaya eklemişsinhayırlı olsun

yok ya henüz gelmedi , salı geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: maybera

quote:

@maybera, hocam aldın heralde laptopu, imzaya eklemişsinhayırlı olsun

yok ya henüz gelmedi , salı geliyor

pardon ya ben salı'yı görünce atladımHaftaya salıymış meğer

• alta yazmıştım haftaya salı diye , üst tarafıda düzelteyim bir ara

bakalım , inş alette bir sorun çıkmaz , birde ati x1400 driverı çıkarsa çok kral olcak ama...
  • quote:

alta yazmıştım haftaya salı diye , üst tarafıda düzelteyim bir ara

bakalım , inş alette bir sorun çıkmaz , birde ati x1400 driverı çıkarsa çok kral olcak ama...

bir şey soracaktım maybare driver ların olması neyi değiştirecek. anlamadım valla. bir fark olacakmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: kucukduran

quote:

bir şey soracaktım maybare driver ların olması neyi değiştirecek. anlamadım valla. bir fark olacakmı

olur tabi , driver olmazsa zaten oyunları falan oynayamazsın , ekran kartın performans gösteremez ... windows un ekran kartını görmesi driver a bağlı

şimdi heralde 6.3 catalyst yüklemişler , ama bu driver ekran kartını tam olarak tanıyamıyor , 64bit gösteriyor fln ... zaten resmi olarak desteği yok , heralde idare etsin diye yüklemişler...

yani performans artışı olacaktır

• maybera, senin laptopun biraz değişik hali satılıyor ingiltere'de.
    ram'i 2gb yapmışlar, hdd de 120gb.
    tüm vergiler dahil £1,079.96. Yani aşağı yukarı 2500 ytl civarı. Sence oradan almaya değer mi?
  • quote:

maybera, senin laptopun biraz değişik hali satılıyor ingiltere'de.
    tüm vergiler dahil £1,079.96. Yani aşağı yukarı 2500 ytl civarı. Sence oradan almaya değer mi?

valla oradan aldığında daha ucuza geliyorsa ki geliyor değer bence ... ne kadar kar etsen o kdr iyi...

bnmkiyle arasında sadece ram ve hdd farkı var , 2gb ve 120gb hdd var snn dediğinde .... eğer alma imkanın varsa iyi olur...

ekran kartını 512mb yaparsın fln çok kral olur...

bn 1157usd ye aldım....
  • quote:

quote:

maybera, senin laptopun biraz değişik hali satılıyor ingiltere'de.

valla oradan aldığında daha ucuza geliyorsa ki geliyor değer bence ... ne kadar kar etsen o kdr iyi...

bnmkiyle arasında sadece ram ve hdd farkı var , 2gb ve 120gb hdd var snn dediğinde .... eğer alma imkanın varsa iyi olur...

ekran kartını 512mb yaparsın fln çok kral olur...

bn 1157usd ye aldım....

işte linki de burada
    gerçi ingiltere fiyatları abd kadar ucuz değil ama yine de Türkiye'den ucuz

• 1074 euro , diyor , fiyat normal 1800ytl fln mı yapıyor.... çünkü abd de de snn dediğin bu model aynı fiyat
  • quote:

1074 euro , diyor , fiyat normal 1800ytl fln mı yapıyor.... çünkü abd de de snn dediğin bu model aynı fiyat

euro değil pound
  • quote:

quote:

1074 euro , diyor , fiyat normal 1800ytl fln mı yapıyor.... çünkü abd de de snn dediğin bu model aynı fiyat

euro değil pound

ha ok , işte hasta hasta dalgınlık artıyor
  • quote:

quote:

quote:

euro değil pound

ha ok , işte hasta hasta dalgınlık artıyor

geçmiş olsun, dalgınlık, olabilir herkeste...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kucukduran

quote:

olur tabi , driver olmazsa zaten oyunları falan oynayamazsın , ekran kartın performans gösteremez ... windows un ekran kartını görmesi driver a bağlı

şimdi heralde 6.3 catalyst yüklemişler , ama bu driver ekran kartını tam olarak tanıyamıyor , 64bit gösteriyor fln ... zaten resmi olarak desteği yok , heralde idare etsin diye yüklemişler...

yani performans artışı olacaktır

driver diyince biran kafam karıştı. tamam şimdi anladım. driver sız ekran kartımı olur allah aşkına. neyse hemen çıkar ozaman.
    performans artarsa desene daha güzel olacak. buhali bile iyiydi.

• byler bn @MAYBERA

geldi bnm alette sonunda . acer dan yaziyorum simdi . testleri yapacam ama bu hafta full doluyum sinawlarim var , cuma gunu basliyacam butun testlere

malesef ban yedim , kiytirik bi herifin yuzunden
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenkuzunkaya

byler bn @MAYBERA

geldi bnm alette sonunda . acer dan yaziyorum simdi . testleri yapacam ama bu hafta full doluyum sinawlarim var , cuma gunu basliyacam butun testlere

Merhabalar hocam yaw, hayırlı olsun laptopTest sonuçlarını da 4 gözle bekliyoruz

1 yıldır bu foruma objektif verilerle katkıda bulunuyorsun, bizleri bilgilendiriyorsun, takma kafana hocam. Cezan bitince bekliyoruz yine seni burada.

• @MAYBERA hayırlı olsun...

Ben de uzun zamandır araştırıyordum laptopı. Testleri dört gözle bekliyorum.

Bir de ben 3d çizim programları kullanıyorum render falan eğer biliyorsan bilgisayarı zorlayan şeyler o açıdan iyi mi sence?

Son olarak aslında benim için en önemlisi ama görünüş ve malzemesi laptopı eline almış birisi olarak nasıl sence?

Cok teşekkürler tekrar hayırlı olsun
  • quote:

byler bn @MAYBERA

hocam hem geçmiş olsun,
    hemde bilgisayarın hayırlı olsun.
    kazasız belasız kullanırsın inş.

sen şimdiden kapsamlı bi inceleme hazırla,
    cezan bitince yayınlarsın,
    yalnız ceza süren dolar dolmaz mod'lara haber ver,
    bazen unutuyorlar cezayı kaldırmayı.

• eyw beyler sagolun....evet bir yandan da ceza nin kalkmasi olayi var . ama saniyorumki cuma , cumartesi ceza kalkar o zaman hepsini koyacagim

biraz tasvir edeyim

ekran cok iyi gercekten parlak , islemci ye diyecek laf bulamiyorum , fifa2006 1024*768 high detay 6x aa 16x as actim sistem cok akici calistirdi
    arka planda int acik . wireless , media player , msn bir suru program dolu arka planda ...

hoparlor lerde cok iyi geldi bana , webcam ayni sekilde 1.3mp kalitesi belli oluyor ... islemci bosta 38 derece civari , klavye dandik bence
    kasa si da guzel zaten butun acer lar cok sIk ....

testlerde coming soon diyelim .... cunku cuma gunu gideyim kadikoye xp pro service pack2 aliyim , temizden bi windows kurayim , sistem idle da bile
    400mb ram kullaniyor , bir suru ivir ziviri doldurmuslar , temiz bir windowsumu kurar testlerimi yaparim

ekran karti icin catalyst 6.2 yuklu , karti hakikaten tanimiyor gibi programlar , ati tray tools , ati tools fln calismadi hata verdi

nyse hayirlisi

• quote:

Orjinalden alıntı: KRML

@MAYBERA hayırlı olsun...

Ben de uzun zamandır araştırıyordum laptopı. Testleri dört gözle bekliyorum.

Bir de ben 3d çizim programları kullanıyorum render falan eğer biliyorsan bilgisayarı zorlayan şeyler o açıdan iyi mi sence?

Son olarak aslında benim için en önemlisi ama görünüş ve malzemesi laptopı eline almış birisi olarak nasıl sence?

Cok teşekkürler tekrar hayırlı olsun

bir sorim render yolayını nasılmış(arkadaşım mimar kendiside kullanır onları)
  • quote:

byler bn @MAYBERA

önce sınavlarda kolay gelsin.
    bizimde sınav haftası kasıyor biraz.
    hayırlı olsun geldi demek sonunda.
    tekrarmı windows xp pro kuracaksın.
    o neden ki.
    ozaman gerekli programları nasıl bulacaksın.
    driver lar falan filan işte.
    neyse sen halledersen banada tavsiye verde hangi programramları silmemiz gerekiyor bende silim.
    dediğim gibi arkada çok program çalışıyor değil mi.
    sen test sonuçları yollarsın artık, daha gerçeğe yakın olur.
    birde ekran kartının driverı çıkınca nasıl haberdar olacağız ve nasıl alacağız onu.
    bilgin varmı yoksa hep böylemi kullanacağız.
    laptopun arkasında sol arka köşesinde kilet yeri varmı sende. bende var ama kilit anahtarı yok.
    o ne iş??

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.