Şimdi Ara

Acer 5720G üzerine mühim sorular?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bende vatan bilgisayardan kampanya ile acer 5720g aldım.
    özellikleri:

Marka ACER
    Ürün Kodu AS5720G-302G16MN-GF
    Santarosa Core 2 Duo T7300
    2.0 GHz
    800 MHz
    4MB
    2048MB
    DDR2
    160 Gb
    256 Mb
    Ge Force 8400
    15.4 " CRYSTAL BRITE
    WXGA
    1280*800
    DVD±RW Double Layer
    Kamera
    BlueTooth
    Kart Okuyucu
    Wireless
    Win Vista Premium Tr
    3 KG
    4 USB - VGA - IEEE 1394 TV OUT

1.sorum.

bu makıneyı kullananlara birkaç sorum olacak forum iyice okudum . ama bazı arkadaşların xp driverını buldugunu ve indirip kurdugunu okudum.
    verilen acer.euro. linkindeki driverlar kaldırılmıs.
    xp driverleri kaldırılmıs.

bu driverları ındıren arkadslar rapit :) e atabilirlerse ben ve benım gıbı magdurlar ona cok dua ederiz.

2. sorum
    Acer eRecovery Management ile "TAM YEDEK " aldım yaklasık bu 7.9 gb tuttu. pekı bu dosyayı ve ya yedegi karddıskte nerede saklıyor yanı bunu sormamdakı amacım bendekı wd 320 gb harıcı hardısk e atıcam orada dursun. aramama ragmen bulamdım.

3. sorum
    Acer eRecovery Management de "diski yazdır sekmesınde" fabrıka varsayılan dıskı olustur. adlı lınke tıklayıp 2 dvd lık bır backup dvd sı olusturdum. bunu sistem coktugunde nasıl kuracagız kendı kendıne boot olma ozellıgı varmı acaba dosdan mı yapacagız nasıl kuracagız...
    1 dvd de "sürücü ve uygulama yedekleme" dvd sı olusturdum oda .1.9 gb tuttu. bu neyın driver ı veya neyın backup u anlamadım.

sorularıma cevap verirsenız cok memmun kalacagım.. bu konularda sonra bır tutorial hazırlamayı dusunuyorum... (tabı ogrendıkten sonra)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamuafi -- 17 Kasım 2007; 16:38:02 >

• Aynı mühüm soruları sorsaydınız daha iyi olurdu.buraya(5720G kulubü)
    Ama ben yinede cevap vereyim.2dvd lik back up işinizi görecektir.DVD yi takıp sistemi yeniden başlatınca kurulum başlıyor.
  • hala xp driverlarını nereden ındırecegıme daır kımse net bırsey soylemıyor. surda olması lazım burda olması lazım.... ama NERDE???? lınk verebilecek arkadas yok mu yahu? driverları ındırmıs bırısıı sunları rapide aktarsada kurtulsak su drıver olayından...
  • Kardeş Driverları istiyosun ama öyle küçük boyutlu değilki sürücüler, ben rar'dan çıkartıp kullnadığım sürücüleri1 CD'ye zor aldırdım. Elindeki ürün bendekiyle aynı, eğer illa xp kullanmak istiyorum ve sorunsuz kullanmak istiyorum dersen sana driverları yada C'nin imajını gönderebilirim kargo ile.
    Ancak şuna dikkat et, C'yi formatlarsan DVD'ler elinde olsa bile açılıştaki alt+f10 ile gelen kurtarma menüsü kayboluyor.
    Eğer iritibata geçmek istersen özel emsaj atıyorum mail adresimi, Görüşmek üzere..
  • merhaba benm bır arkadasım bendekı empowerıng technology i silmiş bende bunun olmaması bır sorun yaratırmı bılgısayardan fazla anlamıyorum bilgi werırsenız...sımdıden cok tesekkurler...
  • arkadaşlar bunu çok okuduğum için yazma ihtiyacı duydum.empowering technology gerçektende o kadar mühim bir şey değil ve olmaması hiç bir sorun yaratmaz.hatta bilakis olması bilgisayar açılrken tuhaf bir kasılmaya neden oluyor.ben bu yüzden kaldırdım.hatta yükü gelen hemen her şeyi kaldırdım(norton dahil).ama ben illaki üklemek istiyorum diyorsan aşadağıdaki linkte bulabilirsin.

http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_5720.html
  • driverlarıhttp://www.acerpanam.com/flex/acerdrivers/bin/drivers.html?CFID=3761851&CFTOKEN=53133448 bu adresten temin edebilirsin.

harddiskin neresinde backup yapıyor demişsin bunu senin görme sanşın yok o hide konumunda çünkü
  • 5520g ile 5720g arasında kaldım ikisinden birini alıcam.fakat arada baya fiyat farkı var .forumdaki arkadaşlardan şu konuda yardım istiyorum...5720g nin oyunlardaki performansı nasıl pes8 oynayan arkadaşlar var mı?bu oyunda performansı nasıl?teşekkür ederim forum çok süperr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.