Şimdi Ara

Acer 5734Z almalı mıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar pek fazla oyun oynamayacağım ama internetteyken pek fazla kasmayacak bir bilgisayar düşünüyorum acer 5734z hakkında ne düşünürsünüz ?

İşlemci Markası: Intel
    İşlemci Modeli: Intel® Core Duo T4500
    İşlemci Tipi : Intel Core Duo
    İşlemci Hızı: 2.3 GHz
    Sistem Belleği: 2 GB DDR3 1066 Mhz
    RAM Kapasitesi: 4 GB
    Sabit Disk Kapasitesi: 250 GB SATA
    Ekran Kartı Tipi: Paylaşımlı
    Ekran Kartı Modeli: Intel GMA X4500 Paylaşımlı
    Ekran Boyutu: 15.6
    Ekran Tipi: LCD
    Ekran Çözünürlüğü: 1366x768 WXGA
    Optik Sürücü: DVD RW DUAL
    İşletim Sistemi: Windows 7 Starter
    Kablosuz İletişim: Var
    Bluetooth Özelliği: Yok
    Ethernet: 10/100
    Kart Okuyucu: Var
    Kamera: Var
    Parmak İzi Okuyucu: Yok
    Batarya: 6 Hücreli Li-ion
    HDMI Bağlantı: Yok
    Numerik Klavye: Var
    Ağırlık: 2.7 Kg

? yorumları bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elf Okçu -- 16 Eylül 2010; 20:03:12 >

• cevap yazacak biri yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elf Okçu

cevap yazacak biri yok mu ?
    oyun oynanmayacak dandik bi laptop alana kadar netbook almaktan yanayım her zaman
    bi işe yaramıcak alete 800tl civarı vermeyi tavsiye etmem
    tabi benim görüşüm bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: pea.

oyun oynanmayacak dandik bi laptop alana kadar netbook almaktan yanayım her zaman
    bi işe yaramıcak alete 800tl civarı vermeyi tavsiye etmem
    tabi benim görüşüm bu

Alıntıları Göster
    bunu alacağına netbook al ,netbook olmaz diyosan 960 tl ayır Dell al bundan daha iyi

• dell in hangi modeli ? inspiron 15r mi ? / peaceclick hani kasar mı diye düşünüyorum netbook için.
  • quote:

dell in hangi modeli ? inspiron 15r mi ? / peaceclick hani kasar mı diye düşünüyorum netbook için.
    sadece internet için netbooklar gayet yeterli.zaten sonuçta internet için üretilmiş aletler.
    bikaç tane bol flashlı sekme açarsan kasabilir tabi
    oyun oynamayı düşünmüyorsan ya da oynarsam da eski oyun oynarım diyosan netbook iyidir.hem ucuz sayılır hem hafif hem de şarjı iyi
  • peki bu 5734z de hangi oyunları oynayabilirim yani görüntü kalitesi en düşükte bile olur, takılmadan hangi oyunlar oynanabilir ? (flash olmayan tabi )
  • quote:

peki bu 5734z de hangi oyunları oynayabilirim yani görüntü kalitesi en düşükte bile olur, takılmadan hangi oyunlar oynanabilir ? (flash olmayan tabi )
    http://www.notebookcheck.net/Intel-Graphics-Media-Accelerator-GMA-4500M.20379.0.html buna göre sims 3 , fear 1 , wow vs en düşükte oynanabiliyo
    netbookta da bunların oynanabildiğini okumuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: pea.

http://www.notebookcheck.net/Intel-Graphics-Media-Accelerator-GMA-4500M.20379.0.html buna göre sims 3 , fear 1 , wow vs en düşükte oynanabiliyo
    netbookta da bunların oynanabildiğini okumuştum

Alıntıları Göster
    ya atıyorum mesela, assasins creed gibi bir oyun bunda çok takılır mı ? en düşük görüntüde tabii ?

• quote:

ya atıyorum mesela, assasins creed gibi bir oyun bunda çok takılır mı ? en düşük görüntüde tabii ?

Alıntıları Göster
    Bunda hiç bir oyun oynayamazsınız.Counter-Strike hariç tabi :) Bütcenizi söylerseniz belki bir-iki model yazabilirim buraya...
  • 1 000 TL ye kadar, güzel bir model olursa belki 1100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elf Okçu -- 17 Eylül 2010; 1:09:13 >
  • quote:

1 000 TL ye kadar, güzel bir model olursa belki 1100
    Kusura bakmayın.Mesajınızı geç gördüm

1000 TL

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/112707/lenovo-y550-59-034493-.aspx

http://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=3022

1100 TL

http://www.pcdepo.com/asp/product/76219/Lenovo-Y550-59-028168-P7450-4GB-320GB-15-6-

Düzeltme : Link ekledim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.E.C -- 17 Eylül 2010; 1:28:18 >

• önemli değil :) / bimekste satılan üründe hangi oyunlar oynanabilir ? görüntü kalitesi farketmez.
  • quote:

önemli değil :) / bimekste satılan üründe hangi oyunlar oynanabilir ? görüntü kalitesi farketmez.
    iyi ki oyun istemiyodun bimekstekinde gt240 var , çoğu oyunu yüksekte açar.assassins creed büyük olasılıkta yüksekte çalıştırır.gerçi işlemciden biraz kasabilir o da
  • quote:

önemli değil :) / bimekste satılan üründe hangi oyunlar oynanabilir ? görüntü kalitesi farketmez.

Şu an piyasadaki oyunların %75 ini düşük ayarlarda rahatlıkla oynarsınız.Tabi fazla sistem gereksinimi istemeyen oyunları (Fifa,Pes vb.) üyüksek ayarlarda kasmadan oynayabilmeniz mümkündür.Size tavsiyem uzun vadede düşünmek üzere aşağıda vereceğim linkteki ürüne yönelmeniz.Pişman olmazsınız...

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=113130

• quote:

Orijinalden alıntı: A.E.C

quote:

Şu an piyasadaki oyunların %75 ini düşük ayarlarda rahatlıkla oynarsınız.Tabi fazla sistem gereksinimi istemeyen oyunları (Fifa,Pes vb.) üyüksek ayarlarda kasmadan oynayabilmeniz mümkündür.Size tavsiyem uzun vadede düşünmek üzere aşağıda vereceğim linkteki ürüne yönelmeniz.Pişman olmazsınız...

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=113130

Alıntıları Göster
    oyun istemiyorum dediysem hiç oynamayacağız demedik be peaceclick / / / A.E.C yani bütçeyi zorlayacağım diyeyim. bunda heralde hiçbir oyun hiçbir şekilde kasmaz, ?

• quote:

oyun istemiyorum dediysem hiç oynamayacağız demedik be peaceclick / / / A.E.C yani bütçeyi zorlayacağım diyeyim. bunda heralde hiçbir oyun hiçbir şekilde kasmaz, ?

Öyle bir laptop almak isterseniz kafadan 4000 TL vermeniz gerekir Monster olacak HD 5870 olacak ya da SLI Gtx 275 falan olacak i7-940 işlemcisi olacak ki hiçbir oyunda hiçbir şekilde kasmasın. GT240 lı o notebook şu andaki oyunları High'da AA açmazsanız kastırmayacak bir model. En yüksekte oynayamazsınız yani. İleride de Mediumda oynatabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kissed by Fire

quote:

Öyle bir laptop almak isterseniz kafadan 4000 TL vermeniz gerekir Monster olacak HD 5870 olacak ya da SLI Gtx 275 falan olacak i7-940 işlemcisi olacak ki hiçbir oyunda hiçbir şekilde kasmasın. GT240 lı o notebook şu andaki oyunları High'da AA açmazsanız kastırmayacak bir model. En yüksekte oynayamazsınız yani. İleride de Mediumda oynatabilir.

Alıntıları Göster
    neytiri, eğer öyleyse o şekilde bi laptop istememem gerekir / / / olsun packard bell in o modeli de güzel ama hani dediğim gibi, bütçeyi biraz aşıyor.

• quote:

neytiri, eğer öyleyse o şekilde bi laptop istememem gerekir / / / olsun packard bell in o modeli de güzel ama hani dediğim gibi, bütçeyi biraz aşıyor.

Alıntıları Göster
    Haa Packard Bell TM81 varmış işin içinde. Ben Y550ye göre yorum yapmıştım. Packard Bell i tavsiye ederim. HD5650 ve N930 işlemci çok iyi bileşenler. Şu andaki oyunları En yüksekte oynatır. İleride de biraz biraz kısarak oynatır. Bütçenizi aşın biraz bence O PB sizi uzun süre götürür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kissed by Fire

Haa Packard Bell TM81 varmış işin içinde. Ben Y550ye göre yorum yapmıştım. Packard Bell i tavsiye ederim. HD5650 ve N930 işlemci çok iyi bileşenler. Şu andaki oyunları En yüksekte oynatır. İleride de biraz biraz kısarak oynatır. Bütçenizi aşın biraz bence O PB sizi uzun süre götürür.

Alıntıları Göster
    en azından seçenekler belirlendi / / / Acer 5734Z ( fiyat olarak uygun olduğu için ) / / / Lenovo Y550 ( Tam ortada olduğu için ) / / / PB TM81 ( Müthiş bir cihaz olduğu için / / / oyun oynayıp oynamayacağıma karar veriyorum. yani oyundan vazgeçersem, maddi açıdan güzel olacak, diğer yönden ise notebook güzel olacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elf Okçu -- 17 Eylül 2010; 12:03:16 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.